KUCHARZ / KA Bolesławów oferta pracy KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ / KA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
Data publikacji: 2016-05-30
Lokalizacja: Bolesławów (dolnośląskie)
Pracodawca: KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-550 Bolesławów 52 -53, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie +CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Nazwisko osoby zgłaszającej: Krzysztof Rychlewski
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.05.2016
Data dodania oferty pracy: 30.05.2016
Oferta pracy ważna do: 05.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Janów Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw według poleceń szefa kuchni, przygotowywaniemskładników do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków, przechowywanie i kontrola jakości półproduktów i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie cateringu na różnego rodzaju spotkania,- przygotowywanie ciepłych dań i zimnych przekąsek- przygotowywanie dań bufetowych i dań z karty menu
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku szkolnym ok. 50 porcji -śniadania i obiady.
AUTO - MAT Mateusz Zawada - 2017-08-18 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw
PRO-EST s.j. - 2016-10-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2000 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-05-09 - Krynica Morska (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Sanok (podkarpackie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-10-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
Restauracja JOANNA - 2016-01-19 - Niepołomice (małopolskie)
obsługa klientów restauracji
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2016-06-24 - Bytom (śląskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
doswiadczenie mile widziane, praca 7-15, uprawnienia sep do 1 kv mile widziane, praca teren śląska
4B2INVEST Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków i potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-02-05 - Końskie (świętokrzyskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-09 - Jantar (pomorskie)
-przygotowywanie posiłków-dbanie o czystość na kuchni
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2018-04-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Zakład Usług Leczniczo Wypoczynkowych "PZL-Mielec" sp. z o.o. - 2017-09-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j/w
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-06-06 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta, dbanie o czystość i wizerunek sklepu, obsługa kasy fiskalnej i terminali płatniczych, wykładanie oraz dbanie o ekspozycję towaru na sali sprzedaży
Zakłady Mięsne Peklimar Sp z o.o. Sp. K. - 2016-08-10 - Ciechanów (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z KARTĄ ORAZ WEDŁUG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWARÓW, KOORDYNACJA PRACY ZESPOŁU.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.DĄBROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i iinych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (łódzkie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-08-05 - Kościerzyna (pomorskie)