KUCHARZ (NR 2624) Inowrocław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (NR 2624)
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-07-18
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
umowa zlecenie na 3 m-ce z możliwością przedłużenia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 2624)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.07.2018
Data zakończenia pracy: 17.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Sarmacka 14d/2, 61-616 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, kontakt z pracodawcą osobisty ul. Poznańska 97 Inowrocław w godz: 8-13 (Kuchnia Martina), lub pod nr tel: 501-965-911
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Sarmacka
Numer budynku pracodawcy: 14d
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.07.2018
Data dodania oferty pracy: 18.07.2018
Oferta pracy ważna do: 18.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 18.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 1 rok
Pensjonat Blanka Krzysztof Koblański - 2017-07-07 - Rowy (pomorskie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych "Domu na Światkach"
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-02-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ (BUFET), DAŃ DO KARTYWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY 2 LAT, PRACA W ZEPSOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
1.Nadzór nad prawidłowym przygotowaniem, realizacją i rozliczaniem projektów współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego.2.Wstępne opiniowanie wniosków o zgodę na realizację projektów współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego.3.Udział w procesie przygotowywania dokumentacji projektowej oraz dokumentacji aplikacyjnej.4.Przygotowywanie dokumentów do podpisania umowy.5.Nadzór nad prawidłową realizacją harmonogramu rzeczowo-finansowego.6.Współpraca z kierownikami projektów.7.Współpraca z Instytucją Pośredniczącą/Zarządzającą.8. Realizacja projektów zgodnie z przepisami dotyczącymi trwałości projektów i udzielania pomocy publicznej.9.Przygotowywanie wewnętrznych aktów prawnych niezbędnych do prawidłowej realizacji projektów.10.Obsługa administracyjno organizacyjna zespołów kontrolujących projekty.11.Udzielanie pracownikom Uniwersytetu informacji dotyczących procedur obowiązujących w procesie aplikacji i realizacji projektów współfinansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego.12. Monitoring projektów zgodnie z przepisami i procedurami obowiązującymi w Uniwersytecie oraz przedstawianie bieżącej informacji o stwierdzonych nieprawidłowościach i zagrożeniach w realizacji projektów.13. Weryfikacja dokumentacji projektowej oraz jej wprowadzanie do elektronicznego systemu informatycznego.
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski - 2016-10-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Współpraca z pomocą kuchenną, będącą obywatelem Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni polskiej, Przygotowywanie i podawanie dań przeznaczonych do cateringu.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zamość (lubelskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie - gotowanie dań kuchni tureckiej - orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Żagań (lubuskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie menu, rozliczenie czasu pracy pomocy kuchennej
Burkat Roman - Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa "Burkaty" - 2017-10-04 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radziejowice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Łęgowo (pomorskie)
sprzatanie wyremontownych pomieszczeń , komunikacja z pracownikami współpracujących firm w sprawach sprzatania pomieszczeń
MK-TECH KRZYSZTOF MŁYNARSKI - 2017-08-18 - Jelonki (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni zgodnie z ogólnymi zasadami funkcjonowania, przestrzeganie zasad BHP, GHP i GMP.
WEGAFARM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-24 - Resko (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-01-04 - Tuszyn (łódzkie)
Prace w kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tarnów (małopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Miejsce wykonywania pracy: ul. Stanisława Wyspiańskiego 17C, 82-300 Elbląg. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Miejsce pracy ul. Odrodzenia 25 lub ul. Wyspieńskiego 17 C
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie, wydawania posiłków, dbanie o stanowisko pracy
Bel - Pol Pankiewicz, Mielniczyn Sp. Jawna - 2017-08-01 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2017-05-05 - Tujsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
PORAJ Marcin Pęski - 2018-04-03 - Poraj (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej
WAM Investment Sp. z o.o. - 2016-04-01 - Sopot (pomorskie)
Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie. Praca od 12:00 do 21:00, w czwartek, piątek, sobotę, niedzielę. Wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
MINI BROWAR RESTAURACJA BARBARA MARCOL - 2018-04-10 - Rybnik (śląskie)
Znajomość kuchni arabskiej - przygotowywanie posiłków, sprzedaż i obsługa klientów.
Bar Mleczny "KROKIECIK" Regina Nielebock - 2017-01-24 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni.
Marek Roman Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "MARKUS-BIS" - 2016-06-16 - Łeba (pomorskie)
gotowanie
Ośrodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2016-10-19 - Kalisz (wielkopolskie)