Praca Poraj - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy Poraj, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 335 ofert pracy Poraj.
wykonywanie prostych prac manualnych
BEATA KAIM-BANASIK US艁UGI WIELOBRAN呕OWE KABA - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
wykonywanie prostych prac manualnych
BEATA KAIM-BANASIK US艁UGI WIELOBRAN呕OWE KABA - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
wykonywanie prostych prac manualnych
BEATA KAIM-BANASIK US艁UGI WIELOBRAN呕OWE KABA - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
wykonywanie prostych prac manualnych
BEATA KAIM-BANASIK US艁UGI WIELOBRAN呕OWE KABA - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
wykonywanie 艂odzi sportowych
kontakt przez PUP - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
wykonywanie 艂odzi sportowych
kontakt przez PUP - 2021-05-21 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
organizowanie i planowanie przewoz贸w transportowych, przyjmowanie zlece艅 spedycyjnych
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
organizowanie i planowanie przewoz贸w transportowych, przyjmowanie zlece艅 spedycyjnych
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
organizowanie i planowanie przewoz贸w transportowych, przyjmowanie zlece艅 spedycyjnych
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
organizowanie i planowanie przewoz贸w transportowych, przyjmowanie zlece艅 spedycyjnych
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
prowadzenie pojazdu, obecno艣膰 przy za艂adunku i roz艂adunku, zabezpieczenie 艂adunk贸w (trasy krajowe oraz trasy mi臋dzynarodowe - Europa)
OMEGA TRANSPORT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-19 - Poraj (艣l膮skie)
Praca polega na przepalaniu palnikiem gazowym element贸w z艂omu na mniejsze cz臋艣ci gotowe do za艂adunku i transportu.
ECO-RECYKLING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-18 - Poraj (艣l膮skie)
Praca polega na przepalaniu palnikiem gazowym element贸w z艂omu na mniejsze cz臋艣ci gotowe do za艂adunku i transportu.
ECO-RECYKLING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-18 - Poraj (艣l膮skie)
Praca polega na przepalaniu palnikiem gazowym element贸w z艂omu na mniejsze cz臋艣ci gotowe do za艂adunku i transportu.
ECO-RECYKLING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-18 - Poraj (艣l膮skie)
Praca polega na przepalaniu palnikiem gazowym element贸w z艂omu na mniejsze cz臋艣ci gotowe do za艂adunku i transportu.
ECO-RECYKLING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2021-05-18 - Poraj (艣l膮skie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)
Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)