Praca PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 10 ofert pracy PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ.

ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - od 5聽645 PLN

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - od 5聽645 PLN

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - od 5聽645 PLN

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - od 5聽645 PLN

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - od 5聽645 PLN

Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach. Zg艂aszanie bezpo艣redniemu prze艂o偶onemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posi艂k贸w, w szczeg贸lno艣ci za艣 o stanie ich 艣wie偶o艣ci, brakach magazynowych, potrzebie zam贸wie艅 produkt贸w oraz innych problem贸w jakie mog膮 utrudni膰 czy uniemo偶liwi膰 prawid艂owe wykonanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych.
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

SZEF KUCHNI - od 7聽081 PLN

Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

SZEF KUCHNI - od 7聽081 PLN

Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

SZEF KUCHNI - od 7聽081 PLN

Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

SZEF KUCHNI - od 7聽081 PLN

Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)

SZEF KUCHNI - od 7聽081 PLN

Koordynowanie zada艅 wykonywanych przez personelZajmowanie si臋 przygotowywaniem menu oraz organizowaniem imprez okoliczno艣ciowychSprawdzanie, czy w kuchni s膮 przestrzegane podstawowe zasady bezpiecze艅stwa i higieny pracyPrzyuczanie pracownik贸w do przygotowywania potraw na bazie nowych przepis贸wPrzygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamiRacjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.Sporz膮dzanie receptur, tworzenie menu opartego o kuchni臋 polsk膮 ( 4 razy w roku)
PA艁AC PORAJ MARCIN P臉SKI PORAJ - 2021-05-17 - Poraj (pomorskie)