KUCHARZ Kalisz oferta pracy SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Kalisz (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŚW.STANISŁAWA 2, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kalisz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kalisz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kalisz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: MILE WIDZIANA PRAKTYKA NA WW. STANOWISKU
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Adres pracodawcy:
ŚW.STANISŁAWA 2, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kalisz
Gmina pracodawcy: Kalisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kalisz
Ulica pracodawcy: ŚW.STANISŁAWA
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.10.2016
Data dodania oferty pracy: 18.10.2016
Oferta pracy ważna do: 17.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-10-06 - Serock (mazowieckie)
gotowanie dan dla konsumenta, przygotowywanie półproduktów, zmawianie towarów u dostawców pochodzenia wietnamskiego, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie bufetu, sprzątanie kuchni i magazynu; przewidywany okres zatrudnienia do 31.12.2017 r.; godziny pracy: 7.00- 20.00, równoważny system czasu pracy
Dom Wczasowo- Sanatoryjny "Perła" w Ustce Sp. z o. o. - 2017-10-27 - Ustka (pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
Gotowanie obiadów, wstępne przygotowanie śniadań i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy społecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek MNP - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłku.
Z.N.K.S. HOTEL "Magnolia" Janusz Bugajski w Zgórsku - 2017-03-28 - Sitkówka (świętokrzyskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-02-24 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków(śniadanie, obiady, kolacje, II śniadanie, podwieczorek), dbałość o miejsce pracy, wykonywanie zaleceń dietetyka w zakresie przygotowywanych posiłków, estetyczne podaanie posiłków
FUNDACJA ŚWIATŁO DLA ŻYCIA - 2016-08-26 - Ławki (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-03-20 - Tczew (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-02-23 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, sprawdzanie stanów magazynowych. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe, praca w godz.10-20
KRUSZYWA Sp. z o.o - 2016-03-11 - Luboszyce (opolskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2016-01-29 - Paniówki (śląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w lokalu.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Drohiczyn (podlaskie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o porządek na stanowisku pracy, zamówienia towarów.Praca w ramach umowy o pracę na okres próbny 3 m-cy z możliwością przedłużenia na rok. System dwuzmainowy w godz.: 9.00-20.00 od pn. do nd.
F.H.U. FRANK MARTINEZ-MARQUEZ - 2018-06-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
-Estetyczne i prawidłowe przyrządzanie dań,-Dbałość o najwyższą jakość, smak podawanych potraw,-Przestrzeganie obowiązujących norm i standardów.
NETRADUS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Opatów (świętokrzyskie)
- Zgodnie ze stanowiskiem - Przygotowywanie i wydawanie śniadań dla gości hotelowych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - Ryszard Hopek w Kamieniu Pomorskim - 2018-01-22 - Wrzosowo (zachodniopomorskie)
Praca w stałych warunkach atmosferycznych, przyjmowanie towarów do magazynu, uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym, sporządzanie odpowiedniej dokumentacji.
QOOPMARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
kuchnia europejska
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bytom (śląskie)
Prowadzenie negocjacji z kontrachentami pochodzenia wietnamskiego. Przygotowywanie dań, menu wg przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Karczew (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kierowanie pracą w zakresie realizacji zaplanowanej produkcji:- Ustalanie z Szefem Produkcji planów wewnątrzwydziałowych,- Utrzymanie odpowiedniej jakości produkowanych wyrobów,- Kontrola zużycia surowców i materiałów niezbędnych do wykonywania planowanej produkcji;- Prowadzenie dokumentacji procesów produkcyjnych i nadzór nad jej obiegiem.
GRUPA INCO S.A. - 2017-07-20 - Susz (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI CHIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)