KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-11-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Osowska 81, 04-351 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie netto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne; umiejętność pracy w kuchni; aktualna Książeczka Sanepid lub gotowość do jej wyrobienia; doświadczenie w pracy w gastronomii. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; dbanie o czystość w miejscu pracy i na stołówce; przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, BHP i ppż; przestrzeganie dyscypliny pracy. Wynagrodzenie 2000 zł netto. Praca trzyzmianowa w godzinach: 06:00-14:00, 08:00-16:00, 12:00-20:00. Zgłoszenia osobiste: ul. Osowska 81, Warszawa, mailowe: kierownik.gospodarczy (at) mos7.edu.pl lub telefoniczne: 22 516 98 20 lub 888 571 884.
Nazwa pracodawcy: Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Osowska 81, 04-351 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Osowska
Numer budynku pracodawcy: 81
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.11.2017
Oferta pracy ważna do: 06.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta,przygotowywanie posiłków z karty menu,przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-02-29 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Borkowski Aleksander - 2016-03-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, ESTETYCZNE PODAWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, DBANIE O SPRZĘT.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Grębenice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku (grafik do ustalenia).
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Szczyrk (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Miszewko (pomorskie)
przygotowanie posiłków ustalonych wg norm
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumiąca (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy -Bar" Galera"- Stegna
M.K. Cichosz Cichosz Mateusz, Cichosz Krzysztof s.c. - 2016-04-18 - Stegna (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-01-12 - Pielgrzymowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY. Praca w godz. 6.00-22.00 - 1/2 etatu wg grafiku dwie zmiany,
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Pruszków (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie i przestrzeganie przepisów BHP i kuchni, rozdzielanie prac pomocników pracującycm w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
Biuro turystyczne DARTUR Dariusz Bińczak - 2017-12-13 - Brenna (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej: lahmacun, kofte, mussaka, iskender i inne; Zarządzanie zespołem kucharzy, koordynowanie pracy kuchni, dbanie o zaopatrzenie oraz właściwe przechowywyanie produktów spożywczych. Praca w godz.: 10-18, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) i deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie i sporządzanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2017-05-09 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru
Baltic Rest Sp. z o.o. Władysławowo - 2018-02-20 - Chłapowo (pomorskie)
Zakres obowiązków kucharza hotelowego, przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych.
Hotel Gniecki Gdańsk Kazimierz Gniecki - 2017-09-29 - Przejazdowo (pomorskie)
Sprzedawca w branży motoryzacyjnej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Kraków (małopolskie)
program stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Krasnystaw (lubelskie)
zawowodwe w kierunku gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Odolanów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Łuków (lubelskie)
Kierowanie grupą pracowników produkcji, ustalanie zadań do wykonania i nadzór nad produkcją
PRO-TRAILER Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Lipiany (zachodniopomorskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków/pizza, kebab, dania obiadowe/
Przedsiębiorstwo "Anna" Tomasz Górski - 2016-06-06 - Kargowa (lubuskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE UNI-DOM JOLANTA SŁOCIUK - 2017-09-14 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z gotowych produktów, -przygotowywanie kebaba. Praca na dwie zmiany: 9-17 / 17-1
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji serwującej kuchnię ukraińską
VIVABALTIK Sp. z o.o. - 2016-03-10 - Gdynia (pomorskie)