KUCHARZ Kargowa oferta pracy Przedsi臋biorstwo "Anna" Tomasz G贸rski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w/pizza, kebab, dania obiadowe/
Data publikacji: 2016-06-06
Lokalizacja: Kargowa (lubuskie)
Pracodawca: Przedsi臋biorstwo "Anna" Tomasz G贸rski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 9, 66-120 Kargowa, powiat: zielonog贸rski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w/pizza, kebab, dania obiadowe/
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kargowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zielonog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kargowa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Przedsi臋biorstwo "Anna" Tomasz G贸rski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Rynek 9, 66-120 Kargowa, powiat: zielonog贸rski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: zielonog贸rski
Gmina pracodawcy: Kargowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kargowa
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w, obr贸bka surowc贸w do produkcji posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach, dbanie o jako艣膰, smak i estetyke posi艂k贸w. Obs艂uga maszyn i sprz臋t贸w kuchennych, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, pobieranie pr贸b 偶ywnieniowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w i napoi bezalkoholowych
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - W艂odawa (lubelskie)
sporz膮dzanie da艅 obiadowych- kuchnia polska
LA FARFALLA SP. Z O.O. Z KAPITA艁EM ZAGRANICZNYM - 2017-09-06 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
AGRO-MOKRZYCKI Jacek Mokrzycki - 2017-08-09 - Stare Rochowice (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - 呕uromin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE PRODUKT脫W I GOTOWYCH DA艃
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 21 IM.KS.ST.KONARSKIEGO - 2018-08-17 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
NACINANIE LISTEWEK MASZYN膭 STOLARSK膭 - CZOPIARK膭,SK艁ADANIE RAMEK Z PRZYGOTOWANYCH LISTEW,PRACA W FIRMIE ZAJMUJ膭CEJ SI臉 PRODUKCJ膭 OBRAZ脫W DEKORACYJNYCH ORAZ WYDRUKAMI NA P艁脫TNIE
Aterima Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-01-19 - Rogo藕nica (podkarpackie)
w/g programu sta偶u
Zajazd Le艣ny - Firma Cateringowa - 2017-08-09 - Prace Ma艂e (mazowieckie)
Planowanie jad艂ospisu, przygotowywanie spisu produkt贸w zam贸wie艅) gotowanie potraw, pilnowanie potraw w bemarach, utrzymywanie temperatury w bemarach, zapobieganie przypaleniau itp. Praca w godzinach 7:00-16:00 - wg potrzeb;Praca 5 dni w tygodniu, 艣rednio 40 godzin w tygodniu.Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu podr臋cznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporz膮dzanie potraw zgodnie z jad艂ospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramatur膮 dla chorych na poszczeg贸lne oddzia艂y, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posi艂k贸w.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzie偶y ochronnej w czasie pracy.Obowi膮zek przeprowadzania bada艅 okresowych celemuaktualnienia ksi膮偶eczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wroc艂awiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2017-11-24 - Ostro艂臋ka (mazowieckie)
Gotowanie obiad贸w, wst臋pne przygotowanie 艣niada艅 i kolacji dla 73 mieszkanek domu pomocy spo艂ecznej. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 782 766 616 - siostra Beata Olech, 71 328 19 49 - Anna Bock lub osobisty.
Dom Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek MNP - 2018-02-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
Wytw贸rnia Lod贸w WSG Sp. z o.o. - 2016-02-29 - Ko艣cian (wielkopolskie)
utrzymanie porz膮dku na placu - prace fizyczne
KTK Polska sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-08-23 - M艂awa (mazowieckie)
Wydawanie potraw, przygotowywanie preparacji
URSZULA JANISZEWSKA UNI-MAX - 2018-07-18 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Prace zwi膮zane z wykonywanym zawodem
Zak艂ad Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-08-31 - Rumia (pomorskie)
obs艂uga klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Mi艂ej" Sp. z o.o. w upad艂o艣ci uk艂adowej - 2016-06-27 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przystanek Patrza艂kowie s.c - 2016-04-01 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z karty oraz na imprezy grupowe. Rozpisanie wsad贸w, budowa menu. Gotowanie da艅 kuchni polskiej w oparciu o receptury i gramatury obiektu.
CH HOTELS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-16 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w wed艂ug receptur.
Firma Transportowa Mirko Sp贸艂ka Cywilna - 2017-05-17 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, garma偶, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
planowanie i gotowanie da艅 z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharzsta偶 w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Majdan Kr贸lewski (podkarpackie)
jw
B&B SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w a'la carte oraz pod imprezy zorganizowane; do艣wiadczenie, wstepnie umowa na okres pr贸bny, po藕niej na 2 lata, nast臋pnie na czas nieokre艣lony
CITY-SAT GORDZIELIK SP. Z O.O. STRZELCE OPOLSKIE - 2016-08-30 - Strzelce Opolskie (opolskie)