KUCHARZ Złotoryja oferta pracy Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. w upadłości układowej
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2016-06-27
Lokalizacja: Złotoryja (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. w upadłości układowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotoryja
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotoryjski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Złotoryja
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. w upadłości układowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Adres pracodawcy:
Miła 1, 59-500 Złotoryja, powiat: złotoryjski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: złotoryjski
Gmina pracodawcy: Złotoryja
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotoryja
Ulica pracodawcy: Miła
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Karta pracodawcy H-43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotoryi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2016
Oferta pracy ważna do: 26.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa klienta, sprzedaż towaru, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Mędrzechów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup i indywidualnych klientów
MARZENA OKOŃSKA SZKOŁA WINDSURFINGU - 2017-02-16 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie potraw polskich i włoskich; praca w godzinach 14.00-22.00, również co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pieńsk (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg.kuchnii ukraińskiej
PIOTR LASOCIŃSKI Usługi Gastronomiczne Handlowe - 2017-07-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
praca na kuchni w Restauracji w Hotelu FOCUS w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2016-07-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
Obsługa żurawia samojezdnego - praca na terenie Opola i województwaopolskiego.
LANGOSZ Marcin Langosz - 2016-03-10 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań wg menu, obsluga klientów. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny od 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2017-06-07 - Andrychów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG STANDARDÓW I RECEPTUR OBOWIĄZUJĄCYCH WEWNĄTRZ SIECI RESTAURACJI SPHINX, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM CZYSTOŚCI NA ZAPLECZU KUCHENNYM RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa pras automatycznych, realizacja przyjętych harmonogramów produkcyjnych. Kontrola jakościowa wykonywanych detali, posługiwanie się środkami pomiarowymi ( suwmiarka, mikrometr, czujnik cyfrowy do pomiaru wysokości).. Prowadzenie niezbędnej dla procesu produkcji dokumentacji, współudział w rozwiązywaniu problemów technicznych związanych z produkcją.
Metalis Polska Sp. z o.o. - 2016-10-12 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-01 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Gotowanie obiadów. Przygotowywanie śniadań (kanapki, sałatki)
MNIAM MNIAM FOOD SERVICE Adam Skolik - 2017-06-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca na terenie całego kraju, obsługa wagonów restauracyjnych i barowych WARS, przygotowywanie dań na pokładach pociągów, sprzedaż przygotowanych dań; praca w systemie "turnusowym": 14 dni pracy - 14 dni wolnyh;
USŁUGI GASTRONOMICZNE. HELENA SZANTYKA - 2017-09-25 - Kłodnica Dolna (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-07-05 - Rochna (łódzkie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej (soljanka, torcik z wątróek, gołąbki po ukraińsku), opracowywanie menu restauracji, zamawianie towarów, przygotowywanie listy zakupów
Tomasz Dudaronek - 2017-09-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymanie stanowiska pracy w czystości. Około 160 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godzinach od 7:30 do 24:00, praca również w wekendy i dni wolne, stawka godzinowa: od 15 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy
Monika Jaskowska - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Sierpc, Pl.Fryderyka Chopina 4
S.W.A.SKY HIGH AUTO-HANDEL SALEEM MUHAMMAD - 2017-05-22 - Sierpc (mazowieckie)
sporządzanie potraw z warzyw i woców z zachowaniem ich wartości odżywczej, sporzadzanie potraw z soi, z kasz
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Skoczów (śląskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczytna (dolnośląskie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (łódzkie)
wg. programu. Poszukiwana osoba po 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie surowców i składników do produkcji dań oferowanych przez kuchnię. Przygotowywanie dań zgodnie z menu restauracji.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-12 - Miszewko (pomorskie)
Pomocniczy robotnik budowlany
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej,
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Brak danych
STAPOL Piotr Staszków - 2016-05-19 - Człuchów (pomorskie)