KUCHARZ Działdowo oferta pracy Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Prace związane z wykonywanym zawodem
Data publikacji: 2015-11-19
Lokalizacja: Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 2, 13-200 Działdowo, powiat: działdowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Prace związane z wykonywanym zawodem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Działdowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: działdowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Działdowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Działdowie
Adres pracodawcy:
Chopina 6, 13-200 Działdowo, powiat: działdowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: działdowski
Gmina pracodawcy: Działdowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Działdowo
Ulica pracodawcy: Chopina
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Działdowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.11.2015
Data dodania oferty pracy: 30.09.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawianie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2018-08-01 - Jasionowo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie porządku i zasad higieny pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrządów w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Sokołowice (dolnośląskie)
sporządzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodział obowiązków podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zamówień, lista zakupówprzygotowanie dańorganizacja pracy kuchni, wydawki, bieżąca kontrola jakości usług
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-04-18 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-09-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie prostych dań, np. typu fast food. Praca wyłącznie w piątki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zleceń w miesiącu: 500 -700 zł brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-06-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
praca w syatemie dwuzmianowym w godzinach między 7:00 a 23:00Restauracja PIANO CAFERestauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań małej gastronomii w tym pizzy.Prace pomocnicze w kuchni. Obsługa kasy fiskalnej. Kontakt tel. 697 754 655
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2016-04-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO - 2018-01-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA LINII PRODUKCYJNYCH; PAKOWANIE, SCHŁADZANIE I MAGZAYNOWANIE PIECZYWA ORAZ WYROBÓW CUKIERNICZYCH
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
Obsluga klienta w zakresie modelowania, strzyżenia, koloryzacji włosa.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Gdynia (pomorskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie mięs i ryb, przygotowywanie zamównionych dań oraz przygotowywanie dań na imprezy grupowe.
DROMAR R.L.Bożek - 2016-06-23 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Obsługa walca
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT INŻYNIERYJNO-DROGOWYCH "TURDROG" ZYGMUNT KUCHARSKI - 2016-05-19 - Żuki (wielkopolskie)
Kucharz w Domu Seniora w Rumi. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Praca w godz. 7-18.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-03-14 - Wędrzyn (lubuskie)
wybór surowców, przygotowywanie i sporządzanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - Świebodzice (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza obejmująca przygotowywanie posiłów całodniowego wyżywienia pacjentów szpitala zgdonie z dietami. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 662 232 556, p. Anna Reszuta.
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2016-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków dietetycznych.
KIELAR i wspólnicy s.c. - 2016-08-19 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, dań, ciast i deserów, planowanie jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
produkcja ciast
ZAKŁAD PRODUKCYJNY PIEKARNIA SIKORA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-01-15 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)