KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Data publikacji: 2017-04-27
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2017
Oferta pracy ważna do: 11.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
odbiór produktu z linii produkcyjnej, praca przy produkcji rosołu w kostkach, praca przy produkcji aromatów, pakowanie oraz przepakowywanie produktów
kontakt przez OHP - 2017-10-16 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewońko Stanisława - 2017-02-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie dań/posiłkow wg norm, receptur, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych
"BC CLUB 6" Spółka Sp. z o.o. - 2016-07-07 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2017-03-17 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie uszek (z przygotowanego farszu i ciasta)
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-05 - Bukowica (lubuskie)
krojenie kebaba, przygotowywanie różnego rodzaju sałatek i surówek,przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w godzinach 7-19 zgodnie z wyznaczonym grafikiem.
20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny - 2018-08-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
prace pomocnicze przy przygotowaniu posiłkówpraca na umowę na czas nieokreślony, praca na dwie zmiany w gofzinach 6:00-15:00 i 14:00-22:00oferta dostępna w sali G
AIR BISTRO DOMINIK TUSZYŃSKI - 2017-07-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałośc o czystość stanowiska
YANA GRZEGORZ WÓJCIK - 2018-07-27 - Kowary (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
Aspen-Res Sp. zo.o. - 2017-06-21 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa wtryskarki i prościarki, wypełnianie poduszek.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Ławy (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie zxe stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-03-27 - Dębica (podkarpackie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
Kontakt z klientami zagranicznymi, pozyskiwanie nowych klientów
RENCARS TSL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-16 - Leszno (wielkopolskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
kuchnia restauracyjna, praca na 2 zmiany: 7-15-23
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-08 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Współpraca w zespole. Wsparcie w realizowaniu celów restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawcą tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dostępna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gołków (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań, obowiązki związane z wykonywanym zawodem
Zakład Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2017-09-04 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2016-11-07 - Radocza (małopolskie)
Organizacja przyjęć. Przygotowywanie posiłków, analiza kosztów, zestawienie produktowe. Pomoc przy organizacji targów. Nadzór nad stoiskami. Obsługa stoisk targowych. Kierowanie ludźmi. Nadzór nad wyjazdami integracyjnymi.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Mościska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
JEANS LAND PPHU S.C. JANINA,BOGUSŁAW,EWA,JACEK SKRZYNIARZ - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowanie potraw bufetowych, ekspedycja potraw, czynności porządkowe, pomoc w organizacji imprez
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kluczbork (opolskie)
Praca w przyczepie gastronomicznej, przygotowywanie posilków, smażenie, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)