KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-04-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: dwie zmiany: 8-16 oraz 15-23
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.04.2018
Data zako艅czenia pracy: 05.04.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia turecka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Obs艂uga kas fiskalnych
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, gastronomiczne; 2 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; umiej臋tno艣膰 obs艂ugi kasy fiskalnej; znajomo艣膰 kuchni pakista艅skiej i tureckiej; mile widziany j臋zyk angielski.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posilk贸w kuchni pakista艅skiej i tureckiej; obs艂uga kasy fiskalnej i terminala; obs艂uga klient贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane, mo偶liwo艣膰 przyuczenia.Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromi艅ski - 2017-01-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie da艅 i posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Przyjmowanie i wydawanie jednostek multimodalnych na / z terminala kontenerowego.Bie偶膮cy kontakt z klientem (telefoniczny / mailowy).Ocena techniczna jednostek multimodalnych.Nadz贸r nad prawid艂owym obiegiem dokumentacji jednostek multimodalnych.Kontrola zgodno艣ci i poprawno艣ci za艂adunku sk艂ad贸w / wagon贸w z obowi膮zuj膮cymi przepisami.Tworzenie raport贸w dobowych i prowadzenie dziennika zmianowego.
"EUROTERMINAL S艁AWK脫W" Sp. z o.o. - 2017-09-19 - S艂awk贸w (艣l膮skie)
gotowanie i przygotowywanie potraw.Dokumenty wymagane przez pracodawc臋 w trakcie rekrutacji: CV, list motywacyjny oraz dokumenty potwierdzaj膮ce wykszta艂cenie w wymaganym kierunku. Rekrutacja odb臋dzie si臋 w dniach 03.04.2017 - 14.03.2017 Prosimy o zg艂aszanie si臋 do sekretariatu Sanatorium w godzinach od 08:00 do 14:00.
SANATORIUM UZDROWISKOWE "CHEMIK" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-31 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
serwis i naprawa komputer贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radom (mazowieckie)
jw
Szko艂a G艂贸wna S艂u偶by Po偶arniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Katowice (艣l膮skie)
Wykonywanie pokaz贸w kulinarnych na grillu teppanyaki,znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej,flambirowanie potraw w stylu orientalnym do nowej karty menu
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-15 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, opracowywanie menu, wsp贸艂praca z kelnerami
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-04-30 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Brak danych
Restauracja Ogr贸dek - 2017-03-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przestrzeganie przepis贸w BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
PA艁AC W TRZEBOSZU O艢RODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZY呕ANIAK - 2018-02-16 - Trzebosz (wielkopolskie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przek膮ski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
wykonywanie czynno艣ci ustalonych przez szefa kuchni w zakresie przygotowywania produkcji i porcjowania potraw z zachowaniem zasad czysto艣ci i w艂a艣ciciwej obr贸bki technologicznej w poszczeg贸lnych jej fazach
Sanatorium Uzdrowiskowe "R脫呕A" - 2015-10-21 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-20 na umowe o prac臋, r贸wnie偶 w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy, r贸wnie偶 w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe BRAVO Z. Soba艅ski, M. Raczkowska-Soba艅ska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Produkcja potraw i napoj贸w. Produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych. Obs艂uga sprz臋tu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporz膮dzanie wybr贸w garma偶eryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - P艂ock (mazowieckie)
przyrzaedzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-03-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2015-12-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Obowi膮zki kucharza w restauracjach hotelowych
Grupo Moga Laguna Garden's - 2017-02-01 - Hiszpania (Hiszpania)
przygotowywanie potraw z karty i utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
Lokal Gastronomiczono-Rozrywkowy ALBATROS - 2016-03-30 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg. r贸偶nych technik kulinarnych, obr贸bka wst臋pna, zasadnicza, wyka艅czanie potraw, dekorowanie i estetyczne wydawanie.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Brzy艣cie (podkarpackie)
- przygotowywanie da艅 dla Go艣ci zgodnie z przyj臋tymi recepturami- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi- prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-03-22 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
obs艂uga klient贸w stacji paliw oraz sklepu
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2017-04-07 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt tel. 604 414 095
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanis艂aw Lesiak - 2017-01-02 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (艂贸dzkie)
wykonywanie instalacji elektrycznych
"K.M.-Instal" Krzysztof Mi艅kowski - 2015-12-21 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 typu FastFood: kebab, tortilla, frytki, hamburger, zapiekanka, kie艂basa, nugetssy itp.,- mi艂a obs艂uga klienta,- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy,- praca z kas膮 fiskaln膮,- posiadanie wa偶nej ksi膮偶eczki sanitarno-epidemiologiczna z aktualnymi badaniami,- odpowiedzialno艣膰, sumienno艣膰, otwarto艣膰, uczciwo艣膰,dyspozycyjno艣膰,- wysoka kultura osobista.
ALGARI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-01 - Bia艂ystok (podlaskie)
Opracowywanie nowych produkt贸w dla platformy Barni i marki z zapewnieniem trwa艂ej przewagi konkurencyjnej i w oparciu o aktualne trendy i odpowiednie informacje, uwagi konsumenckie, w celu dostosowania istniej膮cych projekt贸w, do oczekiwa艅 konsument贸w. Ta pozycja zak艂ada r贸wnie偶 utrzymywanie kontakt贸w i wsp贸艂pracy z lokalnymi firmami produkuj膮cymi ciastka (zespo艂y handlowe i produkcyjne), RCT oraz wsp贸艂prac臋 w projektach zwi膮zanych z ekspertami ds. produkcji ciastek.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)