KUCHARZ Trzebosz oferta pracy PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 493,21 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
Data publikacji: 2018-02-16
Lokalizacja: Trzebosz (wielkopolskie)
Pracodawca: PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-940 Trzebosz 72, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 493,21 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebosz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bojanowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 493,21 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie na stanowisku pracy - mile widzianeGodziny pracy 22:00- 09:00, 07;00- 14;00Możliwość pokrycia kosztów dojazdu.Możliwość noclegu. Badania Sanepid.
Nazwa pracodawcy:
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Górze
Adres pracodawcy:
63-940 Trzebosz 72, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Bojanowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebosz
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Załadunek i rozładunek towarów
AGROSIMEX SP.Z.O.O - 2016-01-07 - Goliany (mazowieckie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)
Przyrzadzanie potraw tureckich, układanie karty dań, przyrzadznei pizzy tureckiej
Iskender Kebab Ali Gençgül - 2018-01-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w Wojewodzkim Szpitalu Specjalistycznym Nr 3 w Rybniku w godzinach od 6.00-14.00 oraz od 13.00-21.00. Wynagrodzenie + dodatek za pracę w godzinach nocnych. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
KAMA JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-15 - Rybnik (śląskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie jako kucharz.zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, praca w zespole, możliwość zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-01-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
.
NITROLL Tomasz Link - 2017-12-14 - Jedlina-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Lubin (dolnośląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Samodzielna funkcja kucharza. Zamawianie towarów spożywczych. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNII ORIENTALNEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. WIETNAMSKIEGO.MIEJSCE PRACY UL. KORDECKIEGO 1 SZCZECIN. GODZINY PRACY 10.00 - 18.00.
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność gotowania, kuchnia polska.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczyńska - 2019-05-06 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Praca na samodzielnym stanowisku.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-04-20 - Suchedniów (świętokrzyskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca na koparce przy udrażnianiu koryt cieków, prace melioracyjne i hydrotechniczne
ZAKŁAD BUDOWNICTWA I MELIORACJI WODNYCH "OSTROGA" S.C. LIDIA BACHOR, BARTŁOMIEJ CIECHANOWSKI - 2018-09-24 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Odczytywanie oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
pomoc w działaniach dydaktycznych i wychowawczych
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Olbrachtów (lubuskie)
Obróbka produktów spożywczych, produkcja, umiejętności do robienia sushi, wyrobów cukierniczych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Legnica (dolnośląskie)
Prowadzenie bufetu szkolengo, pomoc w organizacji uroczystościach szkolnych, dbanie o porządek w bufecie, na terenie szkoły i dookoła budynku szkoły.
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Bytów (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
LIM Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 570727709
"Nafagroup" Magdalena Abdelnafa - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
znajomość kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych przepisów kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
montaż urzadzeń grzewczych, dokonywanie prób szczelności, wiercenie techniką diamentową, zamrażanie i sgrzewanie rusztowań
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Dąbrówka-Sowice (łódzkie)