KUCHARZ/KUCHARKA Warszawa oferta pracy LIM Sp. z o.o. Sp. k.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-07-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: LIM Sp. z o.o. Sp. k.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jerozolimskie 65/79, 00-697 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagany zawody dla kandydat贸w: Recepcjonista hotelowy (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne, kierunek: turystyka hotearstwo
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Orzeczenie lekarskie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia orientalna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia w艂oska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe, kierunek: gastronomia, znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej, orientalnej, mile widziane orzeczenie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, obowi膮zki: przyrz膮dzanie posi艂k贸w, zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, 艣cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami gastronomii w hotelu, utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na zapleczu kuchennym, mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia, praca w godz. 6-14, 14-22. Zg艂oszenia monika.sociusz (at) mariott.com, tel. 22 630 53 85.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: LIM Sp. z o.o. Sp. k.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
00-697 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 12.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-07-21 - Tczew (pomorskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do produkcji wyrob贸w spo偶ywczych w tym przetwarzania mi臋sa z drobiu
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Spytkowice (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie uj臋tych w podr臋cznikach. Zakup sk艂adnik贸w niezb臋dnych do przygotowywania posi艂k贸w regionalnej ukrai艅skiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykszta艂cenie min. podstawowe, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni huculskiej, 3-miesi臋czne praktyki z przygotowywania da艅 kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Us艂ugowa W臋drzyn - 2017-10-20 - W臋drzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-26 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
sprz膮tanie dom贸w prywatnych i ma艂ych biur (tylko 艣rodek)
UniProf MATEUSZ GAUDY - 2018-09-06 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kalkulowanie porcji, wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Zg贸rsko (podkarpackie)
Zami艂owanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualno艣膰 i rzetelno艣膰 w wykonywaniu swoich obowi膮zk贸w, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, sta偶 lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-17. Mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 wy偶ywienia i dojazd贸w.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie produkt贸w zgodnie ze standardami.
AmRest Sp. z o.o. Wroc艂aw Restauracja KFC - 2018-03-22 - Gda艅sk (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - St臋偶nica (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej: sa艂atek, zup, soso贸w, da艅 g艂贸wnych, dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Duchnice (mazowieckie)
obs艂uga konsumenta, przyjmownaie zam贸wie艅, serwowanie potraw i napoj贸w; odpowiedzialno艣膰 matarialna za pobrana got贸wke od klient贸w; pomoc w przygotowywaniu potraw, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy; praca na 1/2 etetu w godz.: 15-19 lub 20-24
APR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-03-01 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Lubachowy (艣wi臋tokrzyskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, Dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
bran偶a gastrobomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespo艂em kucharzy obcoj臋czynym,Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w j臋z. hindi i urdu) potrzebnych zakup贸w orientalnych sk艂adnik贸w i przypraw sprowadzonych bezpo艣rednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1750 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2015-12-02 - Katowice (艣l膮skie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
Prace wyko艅czeniowe w budownictwie
Us艂ugi Remontowo Budowlane Pro-Gips Zelma Krzysztof - 2016-09-21 - P艂ock (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
SHIP CONSTRUCTIONS WOJCIECH KOZ艁OWSKI - 2016-06-23 - Gda艅sk (pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie potrawProfil: restauracjaBran偶a: Gastronomia
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Orzesze (艣l膮skie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza ustalonych z szefem kuchni, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy i na terenie kuchni, dora藕na pomoc szefowi kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Samodzielna praca przy sporz膮dzaniu potraw.
SPO艁EM Augustowska Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-11-15 - August贸w (podlaskie)
Kucharz
"Kuchnia Pozna艅ska" Janusz Pozna艅ski - 2016-02-26 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Naprawa pojazd贸w samochodowych.
O艣rodek Szkolenia Kierowc贸w "CABRIO" Tomasz Nelc - 2018-07-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w 艣niadaniowych i obiad贸w, czynno艣ci porz膮dkowe, sporz膮dzanie listy niezb臋dnych zakup贸w, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w (kasa fiskalna).Praca w godz.: 7:00-13:00, 3/4 etatu. Oferta dostepna w sali G, A. Oferta skierowana tak偶e do os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Kontakt z pracodawc膮 - e-mail: oreka.wroclaw (at) gmail.com
OREKA SP. Z O.O. - 2018-07-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz - 2016-09-08 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)