KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-08
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11 Listopada 91K, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
11 Listopada 91K, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gorzów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 91K
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Tomasz Michalski Przetwórnia - 2016-06-23 - Kuźnica (podlaskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czystość, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
wg stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2017-09-06 - Jasionowo (podlaskie)
przygotowywanie potraw rodem z Jemenu
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Radom (mazowieckie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2016-02-08 - Radwanice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-07-01 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Utrzymywanie w czystości i porządku terenów należacych do przedszkola. Systematyczne lokalizowanie i usuwanie drobnych usterek występujących w placówce i ogrodzie. Wykonywanie drobnych remontów i napraw.
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 8 -STRZELCE OP. - 2018-07-16 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - bangalskiej. Praca w przedziale czasowym 6-14, 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
Praca na wysokości; zapoznanie się ze stolarką budowlaną oraz blacharską; wymiana krokwi; przybijanie desek, papy oraz łat; pokrycie dachu dachówką ceramiczną, blachodachówką; montaż rynien; gruntowanie drewna.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Jabłonowo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
Wytwarzanie kebabu od podstaw. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej , w tym doner kebab, adana kebab, szaszłyki, tureckie, kotlety mielone, przystawki (meze). Produkcja i przetwarzanie kebabu. Miejsce pracy: woj. pomorskie.
'NAZAR' AGNIESZKA CINGILLIOGLU - 2016-06-07 - Leźno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Cafe Bar JOKER I.Dąbrowska - 2016-08-09 - Bolesławiec (dolnośląskie)
gotowanie posiłków , sporządzanie listy zakupów , planowanie pracy reszty personelu kuchennego
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania "Dorzecze Wisłoka" - 2018-08-09 - Zarszyn (podkarpackie)
Wg programu stażu (FP 3/1)
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Łuków (lubelskie)
Montaż, przygotowanie elementów stolarskich, obsługa maszyn stolarskich
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Manowo (zachodniopomorskie)
kucharzpraca na umowę zlecenie
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Konwikt Kapłanów Warmińskich - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w kuchni. Praca na umowę zlecenie w godz. 12-22 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie za dodatkową opłatą.
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sporzadzenie róznego rodzaju potraw, napojów, cist i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Obliczanie wartości odżywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Wykończenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, - przygotowywanie sushi, - zamawianie towarów u koreańskich dostawców, - oprawianie ryb i owoców morza.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dbałość o najwyższą jakość i smak potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Chochołów (małopolskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przyządzanie potraw dań głównych przekąsek
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "INTER-SOLAR" SP.Z.O.O. - 2017-06-06 - Buczek (łódzkie)
realizowanie zamówień,przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji, pilnowanie zaopatrzenia, dbanie o porządek w miejscu pracy,
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-12-14 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; mile widziane doświadczenie; miejsce pracy; Przyszowice
"KASZTELAN" WYSOCZAŃSKI PIOTR - 2018-08-27 - Przyszowice (śląskie)