KUCHARZ Olsztyn oferta pracy Konwikt Kapłanów Warmińskich
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Data publikacji: 2016-06-29
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Konwikt Kapłanów Warmińskich
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kopernika 47, 10-512 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i pieczenie ciast
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2016
Nazwa pracodawcy: Konwikt Kapłanów Warmińskich
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Kopernika 47, 10-512 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Kopernika
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2016
Oferta pracy ważna do: 20.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań i napojów według obowiązujących procedur i wdrożonych standardów kuchni. Ścisła współpraca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomość kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-03-10 - Jasienica (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
prace wykończeniowe przy budowie mebli
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Maszewo (lubuskie)
Praca w kuchnipraca w godz. 7-15, 9-17
NZOZ Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy "Hospicjum Świętego Ojca Pio" - 2016-11-14 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków /kuchnia polska), wynagrodzenie od 17zł/godz/cv na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Paszkówka (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pińczów (świętokrzyskie)
Prowadzenie sekretariatu, prowadzenie spraw uczniowskich, redagowanie pism. Prace kancelaryjno-biurowe, kadrowe itp.
Gimnazjum im. Janusza Korczaka w Chojnie - 2017-06-04 - Chojna (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni PolskiejKontrola jakości potraw,Kontrola higieny i bezpieczeństwa w kuchni,Dobra organizacja pracy własnej,Kontrola zapasów i tworzenie zamówień,Mile widziane prawo jazdy.Oferujemy:Atrakcyjne wynagrodzenie,Zatrudnienie na umowę o pracę,Dogodne godziny pracy (wolne święta oraz weekendy w sezonie letnim).
MULTICAFE Mariusz Krawczyk - 2016-03-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie dań, samodzielna praca. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 413 654.
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
Paweł Jahns Transport Usługowy Lekki Pomoc Drogowa Wielowieś - 2018-03-15 - Mierzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Kurnos Pierwszy (łódzkie)
konstruowanie manu, praca przy organizacji wesel, bankietów, zamawianie towaru
Hotel Restauracja BAROK Jan Kiper - 2016-12-21 - Piechowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-12-14 - Katowice (śląskie)
Prowadzenie punktu handlowo-usługowego na terenie miasta Zamość
Kolporter spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. w Kielcach - 2018-02-09 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
Premium Food Restaurants SA - 2016-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - OŻÓG MAŁGORZATA - 2018-03-28 - Trzebuska (podkarpackie)
gotowanie
Ośrodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-01-11 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Radom (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
aktywna, telefoniczna sprzedaż produktów indyjskich, telefoniczne udzielanie klientom z Indii informacji o produktach, obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku hindi
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, doświadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Tłoki (wielkopolskie)