KUCHARZ / PIZZERMAN Głogów oferta pracy PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
sami szkolimy naszych przyszłych współpracowników, umiejętność pracy w zespole, dokładność, odpowiedzialność i zaangażowanie, chęć pracy na kuchni, otwartość do ludzi
Nazwa pracodawcy: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
Prace konserwatorskie, drobne prace naprawcze, dozób nad basenem (obsługa przepompowni).
II LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE IM.ROMUALDA TRAUGUTTA - 2017-07-21 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłków, przyjmowanie towaru od dostawców, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Kajew (łódzkie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
umiejętność gotowania- przygotowywania posiłków, organizacji czasu pracy, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,
Tawerna Zorba Elzbieta Boniewska- Świszcz - 2018-02-26 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Prace brukarskie. Praca na terenie Katowic i woj. śląskiego.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 7:00-15:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 509-790-508, 503-095-896) w godzinach: 7:00-16:00.
NOVUM INVEST SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA W RESTRUKTURYZACJI - 2017-07-24 - Katowice (śląskie)
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2016-09-07 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przyjmowanie i metkowanie towaru. przygotowanie towaru do sprzedaży w sklepie komputerowym, sporządzanie faktur za towary, informowanie o warunkach sprzedaży. inkasowanie należności za sprzedane produkty..Realizacja zamówień składanych przez nabywców. Załatwianie reklamacji zakupionych towarów, przygotowanie papierów do biura, obsługa nowych modeli kas fiskalnych producenta FAREX, obsługa sklepu internetowego w zakresie zasad, procedur i przepisów związanych ze sprzedażą, reklamacjami i niezgodnością towaru z umową.WYMAGANIA: wykształcenie min. średnie (mile widziane informatyczne).
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Jarosław (podkarpackie)
Prowadzenie ewidencji zespołów archiwalnych , porządkowanie materiałów archiwalnych , obsługa komputera , udostępnianie materiałów archiwalnych.
WSI WARSZAWSKA Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla podopiecznych SOSW
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy - 2018-08-29 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2017-03-21 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
obsługa Klienta na sali sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej,dbanie o prawidłową jakość i ekspozycję towarów,prace porządkowe.
POLO MARKET 500 Sp. z o.o. - 2017-01-09 - Susz (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie ciągnika siodłowego z naczepą teren UE
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni restauracji.
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
Obsuga zmywarek, obsługa urzadzen kuchennych, obsługa pieca konwekcyjnego, podawanie i przygotowanie dań z menu, kantrola stanów magazynowych, zamawianie towaru.Dowóz do klienta.
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
SALA BANKIETOWA Teresa Borycka - 2016-03-10 - Strzałków (łódzkie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych i ciągów komunikacyjnych.
gratka szmatka. com. pl Renata Kopińska - 2016-03-30 - Gdańsk (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Gniezno (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzekuń (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posiłków kuchni: rosyjskiej, ukraińskiej, gruzińskiej, kazachstańskiej. Umowa o pracę na czas określony. Prac na jednazmiane od poniedziałku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dostępna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie kebabów.
Mohamed Mohamed Ali Restauracja "FARAON" - 2017-02-24 - Przeworsk (podkarpackie)
Wszystkie usługi fryzjerskie
ZAKŁAD FRYZJERSKI DAMSKI ZOFIA SENDER - 2017-01-04 - Suwałki (podlaskie)