KUCHARZ/KA/ POMOC KUCHENNA Płock oferta pracy PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ/KA/ POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni restauracji.
Data publikacji: 2017-09-07
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Stanisława Jachowicza 49, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków lub pomoc w przygotowywaniu posiłków w kuchni restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA/ POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2017
Data zakończenia pracy: 06.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja swojej pracy, umiejętność pracy w zespole, dokładność, odpowiedzialność
Nazwa pracodawcy:
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Al. Stanisława Jachowicza 49, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: Al. Stanisława Jachowicza
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2017
Oferta pracy ważna do: 06.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-07 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
"SILVER" SP Z OO BUJAK TOMASZ BUJAK DOMINIKA - 2016-12-02 - Zawoja (małopolskie)
pobieranie surowców, towarów, narzędzi, przygotowywanie potraw na zamówienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi określonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
obsługa biura, obsługa urządzeń biurowych, sporządzanie zestawień, sprawozdań, tabel w programie Excel, obsługa komputera, obsługa programu Optima, porządkowanie, prowadzenie i archiwizowanie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
ocena przydatności surowców oraz obróbka wstępna warzyw, mięs i ryb, sporządzanie różnego rodzaju potraw, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych i zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
gastronomia, praca w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
wyk. zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni ukraińskiej zawierająca umiejętność produkcji pierogów ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
VAN VO NGOC - 2017-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
w/g stanowiska
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Kielcach - 2017-06-23 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYDOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚC JĘZYKA ANGIELSKIEGO I INDYJSKIEGO,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Ochrona sieci handlowej Biedronka w Siemianowicach Śląskich
Argus Agencja Ochrony Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością I Sp. k. - 2016-07-15 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przyrządzanie posiłków wg karty dań. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mięsa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań w kuchni polskiej, kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca, produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań.Obsłuda pieca konwekcyjno-parowego, praca w dwóch miejscach produkcji:Nowa Sól, Nowe Żabno.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Brzeziny (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-06-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-12 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ZIMNEJ I GORĄCEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
ALTERA SP. Z O.O. - 2018-08-10 - Warka (mazowieckie)
praca na dwie zmiany w PogorzelicyWynagrodzenie do uzgodnienia ZAKWATEROWANIE I WYZYWIENIE ZAPEWNIONE
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2016-07-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wykonywanie zadań służbowych pielęgniarki/pielęgniarza zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami. Praca na tym stanowisku nie ma charakteru pracy biurowej. Praca wykonywana będzie w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności.
Zakład Karny - 2016-07-13 - Zaręba (dolnośląskie)
utrzymywanie porządku na placu
ZAKŁAD KAMIENIARSKI TRAWOL SC TRĄBKA JOANNA TRĄBKA DAMIAN - 2017-01-04 - Nowe Oborzyska (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-04-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Sylwester Lis - 2018-08-02 - Włodawa (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)