KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYDOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I INDYJSKIEGO,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
Data publikacji: 2016-08-24
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYDOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I INDYJSKIEGO,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.08.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA HINDI
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. R贸wnowa偶ny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wroc艂awiu.
Wroc艂awska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-naprawa aut-wymiana opon-obs艂uga klimatyzacji
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Skaryszew (mazowieckie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWI膭ZUJ膭CYCH STANDARD脫W PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY M膭CZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe: 2 m-ce; zdolno艣ci manualne; ks. sanepidowska; dyspozycjno艣膰; znajomo艣膰 bran偶y; zakres obowi膮zk贸w: dekoracja ciast itort贸w, wyrabianie ciast, obs艂uga maszyn, pic贸w piekarniczych, r臋czne wyt艂aczanie dekoracji cukierniczych no.: marcepanowych, pomoc przy robieniu ciast okazjonalnych, wyrabianie bitej 艣mietany, mas do ciast przek艂adanych, prace porz膮dkowe; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Gliwice (艣l膮skie)
do艣wiadczenie 1 rok w przygotowaniu posi艂k贸w kuchni polskiej oraz pizzy
DK Projekt Darowski Krzysztof - 2016-10-07 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
prace gastronomiczne
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
obr贸bka r臋czna i mechaniczna element贸w z tworzyw sztucznych, szlifowanie powierzchni, monta偶 element贸w metalowych z laminatem i z samych laminat贸w, lakierowanie, nak艂adanie warstw na formy
"KOMPOZYTY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-12 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zakopane (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie; do艣wiadczeniw zawodowe; aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; zakres obowi膮zk贸w: przyj臋cie towaru, obr贸bka wst臋pna surowca, produkcja posi艂k贸w (艣niadania, zupy, dania mi臋sne, bistro, jarskie, dietetyczne), dba艂o艣膰 o produkt, jako艣膰 , smak, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na terenie kuchni oraz restauracji, obs艂uga zlece艅 specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-19 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza oraz wszystkie czynno艣ci z tym zwi膮zane.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - B艂onie (mazowieckie)
Praca w kuchni przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Cyc贸w (lubelskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - O偶a艅sk (podkarpackie)
Prowadzenie, motywowanie, coaching i organizowanie cz艂onk贸w zespo艂u zgodnie z filozofi膮 THE RICOH WAY oraz ambasadorami zaanga偶owania pracownik贸w. Nadz贸r i rozw贸j zespo艂u, zapewniaj膮c, 偶e spe艂niaj膮 i przekraczaj膮 swoje KPI oraz przestrzegaj膮 wszystkich zasad i procedur firmy. Zagwarantowanie szkole艅 zespo艂owi dotycz膮cych jako艣ci i wykorzystywania odpowiednich zasob贸w. Identyfikacja efektywno艣ci proces贸w w celu zwi臋kszenia szybko艣ci, dok艂adno艣ci i warto艣ci dodanej w przetwarzaniu transakcji.
RICOH POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-31 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 g艂贸wnych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deser贸w, wypiek bu艂ek i pieczywa 艣niadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (艂贸dzkie)
Gotowanie potraw wed艂ug przedstawionego menu.
Firma Us艂ugowo - Handlowa Igor Jans JANSOWO s.c. Robert i Igor Jans - 2016-07-12 - Ku艣lin (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o stan zapas贸w w magazynie, nadzorowanie pracy pomocy kuchennej - zatrudnienie w ramach umowy zlecenie
POZIOM 511 sp. z o.o - 2017-02-14 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sos贸w
H&I ENTERPRISE Zdzis艂aw Misior - 2016-06-27 - Sieradz (艂贸dzkie)
pomoc przy sporz膮dzaniu da艅, dba艂o艣膰 o urz膮dzenia techniczne, serwowanie da艅 na sali
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierz臋cice (艣l膮skie)
Pracownik administracyjny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
o艣rodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szko艂a Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
jw
Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojciech S艂otwi艅ski - 2018-04-27 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i w艂oskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygie艂 - 2017-01-04 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
WYDMA-GASTRO PAWE艁 WOJCIECHOWSKI - 2018-04-19 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie mi臋s grillowanie mi臋s, rozbijanie,oczyszczanie i porcjowanie mi臋s
LUNA EXPRESS MI艁OSZ pIETRZAK - 2017-08-08 - Gdynia (pomorskie)