KUCHARZ (11:00-23:00) K/M Warszawa oferta pracy Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Stanowisko: KUCHARZ (11:00-23:00) K/M
Wynagrodzenie: 4聽000 - 5聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-08-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:AL. UJAZDOWSKIE 6, 00-461 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 4聽000 - 5聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (11:00-23:00) K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 4聽000 - 5聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.08.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w kuchni. Obowi膮zki: samodzielna praca w kuchni (m.in. produkcja da艅 gor膮cych, zimnych, wydawanie, obr贸bka mi臋sa, prace pomocnicze i sprz膮tanie).[Kontakt: 605 310 383, CV na e-mail: rozdroze (at) wsgcentrum.com.pl]
Nazwa pracodawcy: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Widok 24, 00-023 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.wsgcentrum.com.pl/
Ulica pracodawcy: Widok
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Bie偶膮ca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie da艅, krojenie, mycie, sprz膮tanie
HOTEL MR膭GOWO INC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-19 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg. 艣ci艣le okre艣lonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Spawanie element贸w przyczep samochodowych.Umiej臋tno艣膰 spawania doczo艂owego rur, doczo艂owego i pachwinowego blach , spawanie we wszystkich pozycjach.Wymagane uprawnienia -spawacz MAG 135 oraz podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego. Praca w weekendy.
ORION.PL Sp.z o.o. - 2017-07-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.Oferta pracy po umowie sta偶owej.
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i wydawanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2016-04-07 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej
JFM Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
na stanowisku kucharz
kontakt przez OHP - 2018-08-22 - Horyniec-Zdr贸j (podkarpackie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie produkt贸w zgodnych ze standardami firmy KFC.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wg.stanowiska
Polska Wytw贸rnia Papier贸w Warto艣ciowych SA - 2016-04-29 - Wierzbowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2016-06-02 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw
RESTAURACJA I DRINK BAR "KU殴NIA SMAKU" S.C. PIOTR HESS, ALEKSANDER HESS - 2017-01-23 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-05-13 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z szefem kuchni, tworzenie menu.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-04-18 - Milicz (dolno艣l膮skie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej, turyst贸w, oraz na imprezy okoliczno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-07-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wg karty,Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,Zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,
kontakt przez OHP - 2018-06-01 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Humniska (podkarpackie)
Obr贸bka wst臋pna mi臋sa i warzyw.Przygotowywanie gotowych potraw orientalnych, wydawanie gotowych potraw, zamawianie produkt贸w, dbanie o 艂ad i porz膮dek na sanowisku pracy, przestrzeganie zasad HACAP.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Kolonia Poczesna (艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie potraw oraz dbanie o czysto艣膰 swojego miejsca pracy. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
VINDI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-04 - Sopot (pomorskie)
Kucharz, miejsce wykonywania pracy - sto艂贸wka w DS "NAWOJKA" w Krakowie
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-05-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - D艂uga Wie艣 (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - P艂oty (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produkt贸w.Wymagany zdany egzamin wewn膮trzzak艂adowy ze znajomo艣ci kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kucharz ma艂ej gastronomii/pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)