KUCHARZ Poznań oferta pracy SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdrożonego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dodatkowe oczekiwania: aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne, odpowiedzialność, rzetelność, komunikatywność
Nazwa pracodawcy: SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
CZECHOSŁOWACKA 27, 61-459 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, LM, dokumenty potwierdzające wykształcenie, uprawnienia i staż, podpisane oświadczenie o wyrażeniu zgoody na przetwarzanie danych osobowych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne, e-mail, Godziny : 8-15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: CZECHOSŁOWACKA
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2018
Oferta pracy ważna do: 08.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowanie pizzy dla gości według określonych standardów,nadzór nad jakością wydawanej pizzy,dbanie o zaopatrzenie i utrzymanie czystości sprzętu i pomieszczeń.
"TRADE & CONSULT" DAWID KAMIŃSKI - 2016-07-29 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca na samodzielnym stanowisku w stołówce przedszkolnej
Leśna Polana Niepubliczne Przedszkole - 2017-07-05 - Rączna (małopolskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2017-01-30 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Biała Rawska (łódzkie)
sporządzanie wszelkiego rodzaju dań, ciast i napojów
M-Group s.c. Michał Sobota, Mateusz Sobota - 2017-03-06 - Zawiercie (śląskie)
wykształcenie średnie, staż pracy min. 2 lata, komunikatywna znajomość języka angielskiego i hindi, przygotowanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej, czytanie receptur w języku hindi, porcjowanie wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymoanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę, praca bezie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim,
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-08-18 - Ząbki (mazowieckie)
praca w gospodarstwie: przecinka roślin sadowniczych, zbiór jabłek i owoców miękkich, pryskanie, koszenie, komunikowanie się z cudzoziemcami już zatrudnionymi w gospodarstwie
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Niesiołowice (lubelskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-07-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami.
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2018-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych z osobami z niepełnosprawnościąi, prowadzenie dokumentacji.
Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Lublinie - 2017-12-14 - Lublin (lubelskie)
obsługa: pras, zgrzewarek, piły.
Spółdzielnia Inwalidów "PIONIER" - 2018-02-06 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-07-20 - Małe Ciche (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych,
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bobowa (małopolskie)
Mycie, czyszczenie pojazdów samochodowych, pranie tapicerki, czyszczenie dywanów. Praca w godz. 9.00-17.00WYMAGANIA: wykształcenie podstawowe/zawodowe, mile widziene prawo jazdy kat. "B"KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL. 16 621 20 21
JĘDRYCZKA BOLESŁAW - 2017-03-01 - Jarosław (podkarpackie)
Samodzielne wykonywanie posiłków: dania obiadowe oraz zupy.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-01-17 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa imprez okolicznosciowych
Jolanta Adach Kawiarnia PIJOLA - 2017-08-18 - Góra Puławska (lubelskie)
Opracowanie menu, opracowanie receptur, przygotowanie dań, wydanie dań, dbanie o sprzęt kuchenny, przestrzeganie procedur HACCP i BHP.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Płock (mazowieckie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•nadzór nad towarem w magazynie, •przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2016-04-01 - Przechlewo (pomorskie)
szpachlowanie, malowanie, ogólne prace budowlane
Zakład Usług Ogólnobudowlanych Andrzej Paździoch - 2016-06-14 - Głogów (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie potraw włoskich i śródziemnomorskich
ADV. GROUP Sp. z o.o. Restauracia DELAGIO - 2016-12-19 - Świdnica (dolnośląskie)