KUCHARZ Serock oferta pracy Zajazd pod Z艂otym Okoniem Grabowski Marek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Serock (mazowieckie)
Pracodawca: Zajazd pod Z艂otym Okoniem Grabowski Marek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: legionowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Serock
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.04.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Praca w zespole.
Nazwa pracodawcy: Zajazd pod Z艂otym Okoniem Grabowski Marek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Warszawska 49, 05-140 Serock, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Serock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Serock
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie 偶ywno艣ci dla odbiorc贸w zewn臋trznych (katering)
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Brzeg (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
prace r臋czne, czyszczenie element贸w meblowych, praca narz臋dziami elektrycznymi i pneumatycznymi
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Stobiecko Szlacheckie (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
DAMIX Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-07-09 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2015-11-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie produkcji da艅 kuchni japo艅skiej ciep艂ej. Przygotowanie sushi. Obs艂uga klienta.
Fusion Sushi - Jakub Maderski - 2016-06-23 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni korea艅skiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas okre艣lony: 3 lata.Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAM脫WIE艃 NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPRAWNO艢膯 FIZYCZNA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
ZIEMNIAK I SP脫艁KA MICHA艁 RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Go艅czyce (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE OD PODSTAW DA艃 Z ZAKRESU KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE SREDNIE, DZIA艁ANIE W ZESPOLE, PRAWO JAZDY KAT B (NA POTRZEBY WYJAZDU PO PRODUKTY), 8 LAT DOSWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 JEZYKA UKRAI艃SKIEGO I ANGIELSKIEGO.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w G贸rznie - 2016-06-13 - G贸rzno (wielkopolskie)
Mile widziane do艣wiadczenie jako brukarz.Praca Racib贸rz
B.T.B. - IN呕YNIERIA BUDOWNICTWO INSTALACJE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-24 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw - kuchnia polska.Praca w godzinach 10-18.
"Handel, Gastronomia", Bernadetta Pyzik - 2018-06-25 - Ro偶n贸w (ma艂opolskie)
Praca w dziedziale godzin: 8-21Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 a'la carte
艁UKASZ TERESZCZYK DYNAMICO - 2018-01-16 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; organizowanie i nadzorowanie wywozu towaru w oparciu o dost臋pne 艣rodki transportowe (ustalanie trasy przejazdu, odbiorc贸w towaru, dnia i godziny wywozu towaru), weryfikowanie wykonywania przez kierowc贸w zaplanowanych tras na podstawie raport贸w z systemu GPS, nadz贸r nad dokumentacj膮 zwi膮zan膮 z procesami za艂adunkowymi, 艂膮czenie dostaw i tworzenie ich harmonogram贸w (planowanie tras) z uwzgl臋dnieniem wype艂nienia pojazdu, prawid艂owe przygotowanie dokument贸w wywozowych faktur, korekt oraz dokument贸w powi膮zanych, dbanie o dobry wizerunek firmy
EUROCASH S.A. - 2017-09-20 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywawanie posi艂k贸w.
Zajazd "KURPIK" Dariusz Kaczmarczyk - 2016-04-26 - D膮browy (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, tak偶e w weekendy; miejsce pracy: Gliwice So艣nica; kuchnia polska i 艣l膮ska;
"MAG" Przesi臋biorstwo Wielobran偶owe Gra偶yna Zygad艂o - 2016-03-02 - Gliwice (艣l膮skie)
znajomo艣膰 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Be艂偶ec (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w wg przyj臋tych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-04-25 - Opole (opolskie)
Praca z dzie膰mi w 艣wietlicy
Zgierskie Stowarzyszenie Rom贸w - 2017-09-05 - Zgierz (艂贸dzkie)
Praca na budowie-zgodnie z zawodem.Budowy na terenie woj.warmi艅sko-mazurskiego
Warmi艅skie Przedsi臋biorstwo Budowlane SA - 2016-01-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)