KUCHARZ/ KA -1647 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ

Stanowisko: KUCHARZ/ KA -1647
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Data publikacji: 2017-11-09
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -1647
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie we wskazanym zawodzie, komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.11.2017
Oferta pracy ważna do: 08.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni polskiej, Przygotowywanie i podawanie dań przeznaczonych do cateringu.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zamość (lubelskie)
Zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsucierm, Przygotowywanie i wydawanie posiłków, Utrzymanie czystości kuchni i zaplecza kuchennego, Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia
Anna Gębala "Bar Perełka" Restauracja "Hejszowina" - 2018-04-06 - Karłów (dolnośląskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia gratis zakwaterowanie i wyżywienie.miejce pracy : Terka 11 km od Polańczyka
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2017-05-10 - Terka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w jadłodajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
naprawy samochodów osobowych i dostawczych.
POLIMERC Sp. z o.o. - 2018-04-07 - Dobczyce (małopolskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GDAŃSKI URZĄD PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
wg. stanowiska pracy; godz. pracy 8-20
Morskie Opowieści - 2016-11-29 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-03-29 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
przygotowywanie posiłków z karty menu, gotowanie na uroczystości
Małgorzata Maćkowiak 1) Usługi Ubezpieczeniowe 2) Firma Usługowo-Handlowa 3)Centrum Restauracyjno-Hotelowe FLORRES - 2018-01-12 - Pawłowiczki (opolskie)
przygotowanie potraw wg. receptur, sprzedaż, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- zapewnianie doradztwa technologicznego i technicznego dla klientów;- przeprowadzanie badań laboratoryjnych produktów i surowców;- kontrola jakości produktów i procesów produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Święciechowa (wielkopolskie)
Prowadzenie kampanii medialnej, opracowanie materiałów reklamowych, współpraca z agencjami
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
wykształcenie bez znaczeniaprawo jazdy kat. C + Eukończony kurs na przewóz rzeczytrasy międzynarodowe 2/1
ATLANTIS Sp.zo.o. - 2017-04-06 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
KIEROWANIE SAMOCHODEM DO 3,5 TON, ROZWOŻENIE TOWARÓW Z MAGAZYNU DO KLIENTA
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kęty (małopolskie)
kucharz - kelner
PIZZERIA "ITALIANO" S.C. Stasik M., Kaźmierczak J. - 2016-02-12 - Śmigiel (wielkopolskie)
Kontakt z dostawcami i odbiorcami chińskojęzycznymi, planowanie i rozliczanie sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Świętoszów (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłkow - kebabów.Wymagania:- wykształcenie podstawowe,- książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemilogicznych,- staż pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
Usługi Gastronomiczne Monika Golczyk - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Gotowanie, utrzymywanie czystości i porządku w organizacji miejsca pracy, obsługa klientów.
FUSION SUSHI Jakub Maderski - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
do uzgodnienia
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA BLU - 2016-09-12 - Bratkowice (podkarpackie)
wykonywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-08-22 - Tarnowskie Góry (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW ZGODNY Z ZAWODEM, KUCHNIA POLSKA, ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH
"DOBRY ADRES" CATERING FIRMA GASTRONOMICZNA KATARZYNA STEFANOWSKA - 2018-05-11 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
Kawiarnia "PARKOWA" Dariusz Moczulski - 2018-06-29 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posiłków, dbanie o czystość. Praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 6-14, 12-20.
Dom Pomocy Społecznej w Czubinie - 2016-11-03 - Czubin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw -do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie: Kuchnia Polska, Śląska, dbanie o czystość
PUH "MAJA" PATRYCJA ŚLUSAREK - 2018-02-27 - Chorzów (śląskie)