KUCHARZ/KUCHARKA Kęszyca Leśna oferta pracy H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Kęszyca Leśna (lubuskie)
Pracodawca: H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:66-300 Kęszyca Leśna 57, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kęszyca Leśna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzyrzecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyrzecz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Adres pracodawcy:
66-300 Kęszyca Leśna 57, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: międzyrzecki
Gmina pracodawcy: Międzyrzecz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kęszyca Leśna
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsluga klientów, przyjmowanie zamówień, tłumaczenie receptur,
Brothers Spółka Z o.o. - 2017-05-18 - Ząbki (mazowieckie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw w/g dań z karty restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
wykszt.średnie, umiejętności kucharza, moze byc osoba do przyuczenia, prof. II, rej. przed 08.06.2017r.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
ustala pracodawca
kontakt przez OHP - 2017-03-08 - Limanowa (małopolskie)
Samodzielne prowadzenie kuchni ,przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych,potraw okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żelazno (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
PA - TOOLS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALONOŚCIĄ - 2016-07-13 - Szklary (dolnośląskie)
obserwacja, rejestracja zdarzeń za pomocą urządzeń monitorujących, zapobieganie przestępstwom i wykroczeniom
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Bełchatów (łódzkie)
szybkie i sprawne gotowanie naleśnikówpraca na umowę zlecenie 70 godzin w miesiącu, dyspozycyjność w godzinach 10:00-21:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowychi restauracji, bankietów, przekazywanie produktów żywnościowych zgodnie z zasadami HACCP, wdrażanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kutno (łódzkie)
Przyrządzanie produktów półgotowych, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa klienta, znajomość języka rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Miedzichowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
Liczenie towaru za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2017-05-29 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Zamość (lubelskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-07-24 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w stystemie zmianowym 8.00-16.00, 14.00-22.00
RESTAURACJA " APIS "S.C. Krystna Stelmasik, Krystyna Kieszkowska - 2017-08-14 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw typu; pierogi, gołąbki, kotlety, zupy
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2015-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Łódź (łódzkie)
Kucharz samodzielny Praca na dwie zmiany 06:00 do 14:00 i 14:00 do 22:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puławy (lubelskie)
obsługa grila
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-04-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2017-09-13 - Słupia (łódzkie)
Filetowanie ryb, przygotowywanie kuchni azjatyckiej. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe, staż pracy 2 lata, umiejętność filetowania ryb, znajomość kuchni azjatyckiej, posiadanie książeczki sanepidowskiej.
HAYABUSA s.c. - 2017-04-28 - Wejherowo (pomorskie)
Obsługa gości, przyjęć okolicznościowych, konferencji, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
- Sprzedaż art. spożywczych. Obsługa klienta. Dbanie o wygląd stoiska i dobrą ekspozycję towarów. Realizacja celów sprzedaży. Obsługa kasy fiskalnej. Wykładanie towaru. Praca w sklepie ogólnospożywczym.- Wynagrodzenie: 2300 zł/brutto + premia uznaniowa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 13:00-21:00 + soboty. Praca według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie średnie. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 501-351-304) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Aleja Walentego Roździeńskiego 88 A, 40-203 Katowice) lub e-mail: kon.ewelina (at) gmail.com
EWIKO S.C. - 2018-06-22 - Katowice (śląskie)
obróbka warzyw i owoców; mycie naczyń i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; nauka karwingu; nauka (garmażerka, przygotowywanie dań wg menu restauracji); przygotowywanie surówek itd.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności , przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni. Praca na umowę zlecenie, 68 godzin pracy w miesiącu, w przedziale czasowym: 10:00-21:00 od poniedziałku do piątku. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-03-14 - Wola Rzędzińska (małopolskie)