KUCHARZ Rzesz贸w oferta pracy Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽800 - 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw typu; pierogi, go艂膮bki, kotlety, zupy
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:35-959 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw typu; pierogi, go艂膮bki, kotlety, zupy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽800 - 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽800 - 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie w produkcji garma偶eryjnej, dobra organizacja pracy, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Marzena Beata Gibu艂a-Knapik
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Bajkowa 6, 20-815 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Bajkowa
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem R贸wnowa偶ny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 z艂 brutto/ h uzale偶nione od umiej臋tno艣ci i do艣wiadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYS艁Y"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Miel偶y艅scy s.c. - 2018-07-19 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Obowi膮zki:organizacja pracy kuchniprzygotowywanie potraw z kuchni polskiejzarz膮dzanie zapasamizarz膮dzanie zespo艂emprace porz膮dkowe utrzymanie czysto艣ciKluczowe wymagania:pasja do gotowaniaKsi膮偶eczka sanitarno epidemiologicznasamodzielno艣膰 i dobra organizacja pracy w艂asnejWarunki zatrudnienia:pe艂ny etat, dni pracuj膮ce w weekendyumowa o prac臋
TAWERNA RAFA STASZK脫W SP脫艁KA JAWNA - 2017-09-26 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECI臉CEJ - MA艁GORZATA JASI艃SKA-PIETRYKOWSKA - 2017-12-04 - Oss贸wka (kujawsko-pomorskie)
Dostarczanie przesy艂ek kurierskich na terenie Szczecina.
P.H.U. MAG-TRANS Magdalena Szewczyk - 2018-02-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz us艂ug kateringowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni.
Us艂ugi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Li艅czowska - 2016-02-05 - K臋dzierzynka (ma艂opolskie)
Prowadzenie ksi膮偶ki rozchod贸w i przychod贸w. Wykszta艂cenie 艣rednie lub wy偶sze
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Mys艂owice (艣l膮skie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
1. Ustalanie zakresu remont贸w i inwestycji budowlanych.2. Kontrola zastosowanych rozwi膮za艅, jako艣ci i poprawno艣ci wykonanych prac w odniesieniu do dokumentacji projektowej.3. Sprawdzanie i odbi贸r rob贸t budowlanych.4. Kontrola post臋pu w realizacji rob贸t w zakresie zgodno艣ci z przyj臋tym harmonogramem, bud偶etem zadaniowym.5. Ocena rob贸t w zakresie jako艣ci ich realizacji oraz zastosowanych materia艂贸w, zgodno艣ci z przyj臋t膮 dokumentacj膮 techniczn膮, kontraktem oraz obowi膮zuj膮cymi przepisami i normatywami.6. Potwierdzanie faktycznie wykonanych rob贸t oraz usuni臋cia wad.7. Przeprowadzenie inwentaryzacji rzeczowej prac, urz膮dze艅, instalacji.8. Przeprowadzenie inwentaryzacji dokumentacji i 艣rodk贸w niematerialnych w zakresie danej specjalno艣ci.9. Ocena proponowanych zmian oraz weryfikacja kosztorys贸w10. Raportowanie.11. Nadz贸r nad prawid艂owo艣ci膮 i terminowo艣ci膮 usuni臋cia wad i usterek stwierdzonych w czasie odbior贸w jako艣ciowych. 12. Weryfikacja dokumentacji projektowej.13. Wsp贸艂praca z wykonawcami rob贸t budowlanych.14. Rozliczanie przeprowadzonych prac.15. Inne obowi膮zki zwi膮zane z powierzonymi zadaniami.16. Udzia艂 w posiedzeniach Komisji Oceny Projekt贸w Inwestycyjnych i egzekwowanie od projektant贸w ewentualnych zamian i poprawek w projektach, kosztorysach inwestorskich i przedmiarach.17. Przygotowanie materia艂贸w i dokument贸w formalno - prawnych, celem umo偶liwienia prac budowlanych,
REJONOWY ZARZ膭D INFRASTRUKTURY - 2018-04-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣ciowe. Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni Bengalskiej pod Nadzorem Bengalskiego szefa kuchni. Sk艂adanie zam贸wie艅 na materia艂y u Bengalskich dostawc贸w. Na obecn膮 chwil臋 , bior膮c pod uwag臋 zapotrzebowanie i mo偶liwo艣ci firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umow臋 zlecenie. Wraz ze wzrostem firmy bedzie mo偶liwa w przysz艂o艣ci zmiana na umow臋 o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - B艂onie (mazowieckie)
Obs艂uga recepcji hotelowej.
Hotel "Motyl" sp. z o.o. - 2017-01-13 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennegosporz膮dzanie potraw zgodnie z gramatur膮Oferta Sta偶owa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni wega艅skiej.
Avocado Joanna Krupicka - Jaro膰 - 2016-04-07 - Gda艅sk (pomorskie)
jw.
AMG CARGO LOGISTICS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie da艅 kuchni tureckiej
CITY KEBAB Yuksel Osmanov - 2016-01-14 - Gubin (lubuskie)
sprz膮tanie sal lekcyjnych, korytarzy, toalet, hal sportowych z zapleczem sanitarnym; umowa do 14.12.2017 r. z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 14.00- 22.00
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi N r 10 - 2017-10-23 - S艂upsk (pomorskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe; min. rok do艣wiadczenia; prawo jazdy kat. B oraz orzeczenie o niepe艂nosprawno艣ci - mile widziane; samodzielno艣膰, kreatywno艣膰; zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie prac dekarskich; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
PPHU POG-TECH Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gliwice (艣l膮skie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw ze znjomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (ma艂opolskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-06-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
,
kontakt przez PUP - 2014-04-09 - 艁askarzew (mazowieckie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w w zale偶no艣ci od potrzeb
MARKET ABC S.J. Bo偶ena Piekarz, W艂adys艂aw Piekarz - 2017-07-13 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - M臋cinka (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoj贸wi, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, w tym: pieca konwercyjnego , frytkownicy, sokarki, taboretu gazowego, m艂ynka do mi臋sa; wykonywanie samodzielne potraw, w tym w szczeg贸lno艣ci kuchni 艣wiata/tajskiej, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy oraz porz膮dkowie pomieszcze艅 produkcyjnych. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 40 godzin pracy tygodniowo, dyspozycyjno艣膰 w godz. 9:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali g
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Tworzenie, koordynowanie i konsolidowanie bud偶et贸w, kontrolowanie realizacji bud偶et贸w operacyjnych, kontrolowanie i analizowanie poziomu koszt贸w, przygotowywanie i nadzorowanie procesu raportowania z wykonania bud偶et贸w, wspieranie kierownik贸w r贸偶nego szczebla w podejmowaniu decyzji biznesowych i tworzeniu strategii dzia艂ania przedsi臋biorstwa, korygowanie realizacji bie偶膮cych plan贸w.- Wynagrodzenie: nie mniej ni偶 15000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony do roku. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 16:00-24:00, 24:00-8:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - zgodnie z grafikiem. Wymagane wykszta艂cenie wy偶sze informatyczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min 7 lat do艣wiadczenia w bran偶y IT/controllingu. Wymagane uprawnienia: certyfikaty ISO 27001 Lead Auditor, ITIL. Wymagane umiej臋tno艣ci: umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania infrastruktur膮 IT, bieg艂a znajomo艣膰 pakietu Office, procedur ITIL, ISO. Wymagana bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w mowie i pi艣mie.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Sp贸艂ka Jawna - 2018-01-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz膮dzi maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
HOTEL WARSZAWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-19 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potraw
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2016-12-05 - August贸w (podlaskie)