KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb
Data publikacji: 2017-07-13
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wysoka 7 - Hotel Europa Szklarska Poręba, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: fizjoterapia
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie na w/w stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Wysoka 7 - Hotel Europa Szklarska Poręba, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
Gmina pracodawcy: Szklarska Poręba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szklarska Poręba
Ulica pracodawcy: Wysoka 7 - Hotel Europa Szklarska Poręba
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.07.2017
Oferta pracy ważna do: 10.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Zgodnie z zawodem-pomoc w przygotowywaniu potraw, obróbka warzyw,
RESTAURACJA " ZACISZE " GRAŻYNA MARZENA ALBRECHT - 2016-09-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ciast, zimnych płyt, prace porządkowe. Praca w godzinach 12.00-20.00.
Restauracja ATMOSFERA Kinga Sosnowska - 2016-10-10 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi nr 1 im. Armii Krajowej w Sopocie - 2017-04-27 - Sopot (pomorskie)
w/g stanowiska
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2016-10-19 - Wołów (dolnośląskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR 1."MARS MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR" 2.HOTEL RESTAURACJA - 2018-10-30 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków- sniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą
Rewita Sp. z o.o. - 2017-06-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
zapoznanie się z zasadami prowadzenia kuchni, nauka tworzenia list zakupów, przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Gostynin (mazowieckie)
prace przygotowawcze,gruntowanie,obsługa agregatu tynkarskiego,nakładanie tynków gipsowych i cementow0-wapiennych,obróbka tynków,utrzymanie miejsca pracy w należytym porządku,dbałość o maszyny i urządzenia.
Tynkal Usługi Budowlane - 2016-07-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i białoruskiej i litewskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet, przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-01-18 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów oraz ich sprzedaż
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości na kuchni
LODZIARNIE POLSKIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
naprawa pojazdów samochodowych osobowych; godziny pracy 7.00-15.00, 14.00-22.00, sob. 8.00-16.00
VEKTOR WOJCIECH PŁAWIAK - 2016-06-08 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wetlina (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posiłków bankietowych. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Znajomość procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wypiek pizzy
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie potraw (gotowanie)- Sporządzenie menu- Zakupy produktów niezbędnych do przyogotowania dań
Bergschänke & Berghotel Mario Schulz - 2015-07-06 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukrainskiej)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów.
Sebastian Stefański - 2016-08-24 - Ciechanów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Sędki (warmińsko-mazurskie)