KUCHARZ Wołów oferta pracy Przemysław Kuchta ALL GOOD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 400 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 400 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 10
Nazwa pracodawcy: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Plac Szkolny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PPHU "MONROB" - 2016-07-08 - Borki (łódzkie)
Przygotowywanie menu, dań. Wykształcenie śradnie ogólne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra znajomość języka wietnamskiego potrzebna do tłumaczenia przepisów. Przyrządznie potraw wg przepisów wietnamskich. Współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Kobyłka (mazowieckie)
-przygotowanie posiłków, zarządzanie produktami spożywczymi
"AMID PRESTIGE. MIKOŁAJCZYK & MICHOŃ. SPÓŁKA JAWNA" - 2017-05-19 - Chrusty (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Korytowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
prace kuchenne, produkcja potraw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Reda (pomorskie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Lubomierz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Brzegi (małopolskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRACE PORZĄDKOWE
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-02-29 - Lubin (dolnośląskie)
wg zawodu
A & SZ Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-10-14 - Zielona Góra (lubuskie)
PRACA SPRZEDAWCY-KASJERA W SUPERMAKECIE. OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY, WYKŁADANIE TOWARU.PRACA DWUZMIANOWA PN-SOB 6.30-14.30, 13.40-21.40 , ND 9-17
TOMI MARKT RUDOLF RYGOŁ GOGOLIN - 2015-11-24 - Polska Cerekiew (opolskie)
zgodnie z zawodemDoświadczenie zawodowe min. 5 latwynagrodzenie 15-20 zł netto/hOkres zatrudnienia: 6m-cy
MARCO POLO HOTELE I RESTAURACJE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku Analityk Danych, L1 jest odpowiedzialna za zbieranie, przetwarzanie i utrzymywanie danych w wewnętrznych bazach danych oraz produktach naszej formy. Ma bezpośredni kontakt z interesariuszami (m.in. z Giełdą w Stambule, Exchange Mangers, Analitykami biznesowymi oraz działem sprzedaży Thomson Reuters w Turcji). Osoba ta odpowiada również za usprawnianie, automatyzowanie i dostosowywanie naszych produktów do wymogów i zmian jakie zachodzą u dostawców danych.
kontakt przez PUP - 2016-07-09 - Gdynia (pomorskie)
Czynności związane ze stanowiskiem. Gwarantowany nocleg i wyżywienie. Praca od 25 kwietnia do końca września (z możliwością przedłużenia współpracy).
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich i polskich.
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2017-09-11 - Rozewie (pomorskie)
Praca na kuchni
RESTAURACJA KUBUŚ Michałowska SP. Jawna - 2016-09-09 - Bełchatów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2017-05-12 - Augustów (podlaskie)
Przyrządzanie posiłków, obsługa gości przebywających w obiektach uzdrowiskowych
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-05-31 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
obróbka surowca, przygotowywanie i wydawanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ POD NADZOREM WIETNAMSKIEGO SZEFA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klientów, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Płock (mazowieckie)
PRACA BIUROWA, OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ ORAZ POZOSTAŁEGO SPRZĘTU BIUROWEGO
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie mięsa halal, grillowanie baraniny, wypiek słodyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami; kontrola stanu zapasów; utrzymanie czystości w lokalu.Praca 7 dni w tygodniu+ co drugi dzień oraz co drugi weekend w godzinach 8-20
BIELGAST s.c. Nagib Emrulahi, Jadwiga Szeliga - 2018-06-25 - Bielsko-Biała (śląskie)