KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Data publikacji: 2016-10-04
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 050 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - Po kontakcie telefonicznym możliwy osobisty., Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzedaż
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne "Bagietka" Sp. z o.o. - 2016-08-05 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna obróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni otwartej.
Morgan Kebab Wojciech Wojtkiewicz - 2018-02-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż alkoholu i wyrobów tytoniowych,metkowanie,ustalanie cen,wykładanie towaru,obsługa kasy fiskalnej
GRUPA KOLOR MATEUSZ ANDRZEJEWSKI - 2016-10-12 - Bojanowo (wielkopolskie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
PROWADZENIE DOKUMENTACJI Z ZAKRESU OCHRONY ŚRODOWISKA
ROJO SP. Z O.O. - 2018-06-05 - Pionki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym menu
APT TIME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Zielona Góra (lubuskie)
-
MONTELCZAK Sp. z o.o. - 2016-02-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt: kariera (at) bristolbusko.pl
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-03-17 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU BEST Zajazd Siodło Kobyla Góra - 2015-11-23 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2018-01-02 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
KEBABEK GRAŻYNA BAEK - 2018-04-18 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
prace budowlane, tj, zbrojarskie, ciesielskie,murarskie i malarskie,
Agora sp.zo.o. - 2016-09-26 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
Gotowanie potrawPrzygotowywanie produktówCatering
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Gonice (wielkopolskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie dań z sezonowych i świezych produktów. Gotowanie posilków à la carte jak również dań bankietowych.
Restaurant "Zum Hirschgulden" - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Dbanie o receptury dań kuchni ukraińskiej , dobieranie odpowiednich składników do dań. Przygotowanie dań wychodzących do klientów.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (śląskie)
Obsługa maszyn ślusarskich, obróbka blach cienkich.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)