KUCHARZ Mielec oferta pracy Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Biernackiego 12, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.08.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanepidowska, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Biernackiego 12, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadaj膮ce ustalony odpowiedni profil pomocy, spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do doradcy klienta w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozosta艂e osoby proszone s膮 o bezpo艣redni kontakt z pracodawc膮 lub telefonicznie.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Biernackiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Elgiszewo (kujawsko-pomorskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami wed艂ug oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw (barszcz ukrai艅ski, pierogi ukrai艅skie, pampuszki)Praca od godz. 8:00 do 16:00Miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - K艂odawa (wielkopolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w pod wzgledem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odno艣nie wagi poszczeg贸lnych porcji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food,Godziny pracy 0:00 - 0:00Wymiar czasu pracy ok艂o 168 h w m-cuumowa zlecenie 2 lataLokalizacja Powiat wroc艂awski i Polska. stawka 13,70- 16.00 w zale偶no艣ci od lokalizacji pracy,
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
b臋dzie asystowa膰 zespo艂om poprzez zbieranie, podsumowywanie, analizowanie i syntez臋 fakt贸w, kt贸re s膮 kluczowe do obs艂ugi klienta, interpretuj膮c ich wyniki i skutki. B臋dzie tak偶e przedstawia膰 alternatywne dane, je艣li te potrzebne nie b臋d膮 dost臋pne, opieraj膮c si臋 zar贸wno na powi臋kszaj膮cej si臋 wiedzy o swoim obszarze oraz mo偶liwo艣ci korzystania z wiedzy zawartej w spo艂ecznej bazie KM.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
obr贸bka wst臋pna i gotowanie w kuchni o艣rodka wypoczynkowego (偶ywienie zbiorowe - oko艂o 280 os贸b), kuchnia zimna, przystawki, bufet 艣niadaniowy i kolacyjny, obiady podawane do sto艂贸w; odpowiedzialno艣膰 za personel i organizacj臋 pracy kuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produkt贸w w magazynach. Praca zmianowa w godz. 6-18, 8-20.
NADWI艢LA艃SKA AGENCJA TURYSTYCZNA Sp. z o.o. - 2019-05-29 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z nale偶yt膮 staranno艣ci膮,dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci.
Hotel "BARTAN" Bo偶enna Gast - 2016-04-08 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg karty da艅,utrzymywanie bie偶膮cego stanu magazynowego w zak艂adzie, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wykonywanie i przestrzeganie instrukcji sanitarnych oraz obs艂uga kasy fiskalnej
Ma艂a Gastronomia "Zatoka" Barbara Czeszyk - 2016-03-30 - Trzebie偶 (zachodniopomorskie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedzia艂ku do niedzieli (r贸wnie偶 w 艣wi臋ta) wed艂ug ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
OCENA SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W, OBLICZANIE WARTO艢CI ENERGRTYCZNYCH ORAZ OD呕YWCZYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI W艁OSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA W艁OSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZIN臉 16,50 Z艁PRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa Specjalna nr 177 (dawniej Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych nr 92) - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy do艣wiadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jaros艂aw (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,pierog贸w,ciast,pieczenie chleba,nale艣nik贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Wacyn (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Russ贸w (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci - 艣niadanie, obiad, podwieczorek, prace porz膮dkowe.Praca w godz. 7-15.Kontakt z pracodac膮: (71) 798-68-16
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2019-06-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Grabinek (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
MICHA艁 ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
pomoc przy przygotowywaniu potraw i posi艂k贸w kuchni tureckiej, arabskiej, bengalskiej, orientalnej, posi艂k贸w typu Fast Food; dbanie o czysto艣ci porz膮dek na kuchni oraz na sali.
AB FOOD SP Z OO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-07 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; przyjmowanie zam贸wie艅; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; godziny pracy 7.30-15.30, 13.00-21.00
"GRAMATURA - JEDZENIE NA WAG臉" DAWID ZAPI脫RKOWSKI - 2018-08-29 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Budowanie, planowanie i zarz膮dzanie baz膮 najwa偶niejszych i najwi臋kszych klient贸w firmy;Pozyskiwanie kluczowych klient贸w dla firmy; Prowadzenie bie偶膮cej obs艂ugi kluczowych klient贸w w zakresie sprzeda偶y 艂o偶ysk oraz innych wyrob贸w metalowych i zapewnianie najwy偶szej jako艣ci obs艂ugi;Monitorowanie realizacji zam贸wie艅 dla klient贸w;Utrzymywanie kontaktu i budowanie sta艂ych relacji z klientami;Przygotowywanie ofert handlowych;Prowadzenie negocjacji handlowych;Przygotowywanie um贸w oraz koordynowanie ich realizacji;Nadzorowanie pracy podleg艂ego zespo艂u handlowc贸w i przedstawicieli handlowych;Przygotowywanie raport贸w, prezentacji oraz sprawozda艅 z bie偶膮cej sprzeda偶y i realizacji planu sprzeda偶y;Sporz膮dzanie raport贸w marketingowych.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)