KUCHARZ Zawiercie oferta pracy GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 775 - 3 062 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
Data publikacji: 2017-04-06
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt mienie i czystość na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego również w weekendy i święta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 775 - 3 062 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 775 - 3 062 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne (kucharz), książeczka sanepidowska, doświadczenie zawodowe min. 6 m-cy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, książeczka sanepidowskana rozmowę z pracodawcą proszę umawiać się telefonicznie pod nr 605 107 767
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 10-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.04.2017
Oferta pracy ważna do: 05.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 9:30-17:30.
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2016-04-25 - Racibórz (śląskie)
przygotowanie posilków,(robienie ciasta na pizze ,sałatki)
kontakt przez OHP - 2017-12-01 - Tychy (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
Obsługa sprzętu, miejsce pracy teren kraju.
Wiesław Tarkowski P.H.U. WITAR S.C. - 2016-02-29 - Buchałowice (lubelskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
Pomoc nauczyciela (staż)
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Tychy (śląskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2015-12-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
Zakład Usług Techniczno - Handlowych "EKO - BUD" inż. Eugeniusz Pogorzelski - 2016-06-06 - Wyszków (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-08-13 - Krotoszyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-02-01 - Rzgów (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy "STOCZNIOWIEC" w Gdańsku - 2017-01-10 - Gdańsk (pomorskie)
Nauczanie przedszkolne
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 4 - 2017-11-09 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Hotel Kahlberg- Krynica Morska
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Krynica Morska (pomorskie)
Prace związane z wykonywaniem instalacji sanitarnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Kołaczyce (podkarpackie)
praca na produkcji podzespołów do sprzętu medycznego, praca w warunkach sterylnych, praca w pozycji siedzącejDodatkowo dla pracownika:darmowy dojazd, Dojazd zapewniony z miejscowości: Kulin, Rakoszyce, Gozdawa, Kryniczno, Wojczyce, Juszczyn, Źródła, Błonie, Piersno, Cesarzowice, Ciechów, Środa Ślaska, Komorniki, Mazurowice, Rusko, Malczyce, Chomiąża, Jastrzębce, Wilczków, Proszków, Rzeczyca, Szczepanów, Święte, Kadłub, Klęka, Miękinia, Michałów, Ujazd Górny, Jarosław, Samborz, Piersno, Ceasarzowice, Ciechów, Różana, Drogomiłowice, Budziszów, Chełm, Szymanów, Wrocisławice, Bukówek, Ogrodnica, Dębice, Kwietno, Lenartowice, Warzyna, Księginice, Gąsiorów, Głoska, Łowęcice, Radakowice, Lutynia, Wróblowice, Wilkostów, Brzezinka, Brzezina, Wilkszyn, Pisarzowice, Gosławice, Prężyce, Czerna, Krępice, Mrozów.
ManpowerGroup - 2016-06-09 - Błonie (dolnośląskie)
Dbałość o prawidłowe, punktualne i zgodne z instrukcjami przygotowywanie posiłków, przestrzeganie norm ilościowych i jakościowych przy przygotowywaniu posiłków, udział w ustalaniu menu, przyjmowanie dostaw. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach 10-16 i 15-21.
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-27 - Janki (mazowieckie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków dla osób starszych, podstawowa znajomość zasad sanitarnych. Wykształcenie min. zawodowe - kucharz, doświadczenie zawodowe od 1 roku do 5 lat, przygotowywanie posiłków dla osób starszych, podstawy żywienia zbiorowego w/g wymogów sanitarnych.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2016-07-14 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Obsluga klientów
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Rytro (małopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pajęczno (łódzkie)
Do obowiązków osoby zatrudnionej należeć będzie przygotowanie zgodnie z wewnętrznymi procedurami oraz standardami bufetu śniadaniowego dla gości hotelowych oraz całokształt czynności przed i po rozpoczęciu śniadania, a także pomoc w pracy na kuchni zgodnie z wytycznymi Szefa Kuchni.
"HABENDA" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-10-23 - Budzyń (wielkopolskie)
praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-04 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-02-16 - Krynki (świętokrzyskie)