KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grabskiego 6, 47-223 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni Domu Dziennego Pobytu nr 3
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wyk. średnie zawodowe lub zawodowe w zawodzie kucharz, udokumentowany staż pracy w zawodzie, posiadanie obywatelstwa polskiego, posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych oraz korzystający z pełni praw publicznych, pozostałe cechy pożądane od kandydatów: sumienność i rzetelność, kreatywność, cierpliwość, samodzielność, umiejętność i łatwość nawiązywania kontaktu z osobami starszym i niepełnosprawnymi, umiejętność dobrej organizacji własnej pracy, współdziałania w grupie, odpowiedzialność. preferowane będą osoby dysponujące umiejętnością obsługi urządzeń AGD, posiadające doświadczenie w pracy w żywieniu zbiorowym oraz posiadające aktualną książeczkę do badań sanitarno-epidemiologicznychPraca od pn-pt w godz. od 6-14
Nazwa pracodawcy: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
MIKOŁAJA REJA 2A, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
1) Życiorys (CV- imię i nazwisko, data urodzenia, adres do korespondencji, adres poczty elektronicznej albo numer telefonu, wykształcenie, przebieg dotychczasowego zatrudnienia2) list motywacyjny3) kserokopie dokumentów potwierdzających posiadane wykształcenie4) kserokopie dokumentów potwierdzających staż w pracy (np. świadectwa pracy)5) kserokopia aktualnej książeczki do badań sanitarno - epidemiologicznych 6) wymagane oświadczenia (druk do pobrania na stronie MOPS)Wymagane dokumenty aplikacyjne należy składać w formie pisemnej w zaklejonych kopertach w siedzibie Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kędzierzynie - Koźlu ul. Mikołaja Reja 2a, pokój nr. 102 (I pietro) w godz. poniedziałek 8:00-16:00, wtorek-piątek 7:00-15:00 z dopiskiem: "Nabór na stanowisko kucharza w Domu Dziennego Pobytu nr 3" w terminie do dnia 08.01.2018 r. do godziny 16:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Adres strony pracodawcy: http://www.mops-kkozle.pl/
Ulica pracodawcy: MIKOŁAJA REJA
Numer budynku pracodawcy: 2A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2018
Oferta pracy ważna do: 08.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-08-07 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2018-02-27 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
LEPIENIE RÓŻNYCH RODZAJÓW PIEROGÓW, POMOC PRZY KUCHNI, GOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O CZYSTOŚĆ STANOWISKA PRACY ORAZ CAŁEGO ZAKŁADU PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Polkowice (dolnośląskie)
-kontakty w handlowcami,-zamawianie towaru, -przyjmowanie towaru,-sprzedaż,-wystawianie FV i paragonów
SKRAW-MET AGATA DZIEŻYK WYROBY HUTNICZE - ART. PRZEMYSŁOWE - 2017-02-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Zakopane (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
Doprowadzenie i dozorowanie osadzonych na terenie jednostki, konwojowanie osadzonych, patrolowanie. Obsługa monitoringu jednostki.
Areszt Śledczy w Elblągu - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków dla gr 400 osób, zarządzanie podległym personelem, układanie jadłospisu, współpraca z intendentem w zakresie zamawiania potraw
Zespół Szkół Sportowych Nr 1 im. Janusza Kusocińskiego - 2018-08-09 - Chorzów (śląskie)
obsługa maszyn sprzątających.prace porządkowe,obsługa belownicy
Mega Service Plus - 2016-10-21 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 12.00-23.00 (1/2 etatu).
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zabrze (śląskie)
-
Usługi Gastronomiczne Elwira Linder Gogolin - 2018-02-02 - Malnia (opolskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, praca w restauracji; przygotowywanie list zakupów; przygotowywanie menu
OŚRODEK SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWY "WULPINK" WIESŁAW PŁÓCIENNICZAK - 2017-04-04 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
dostawa towaru do kontrahenta, sprzedaż bezpośrednia, pozyskiwanie zamówień (wynagrodzenie do uzgodnienia)
Wyroby Skórzane Dariusz Morawski - 2015-11-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni i wszystkie czynności z tym związane
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie uzależnione od stanowiska od 8 zł netto za 1 godz.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharza.Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz kuchnię arabską.Przygotowanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o czystość miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych. Odtwarzanie potraw z oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA - 2016-07-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Spawanie elementów stalowych, montaż, prace elektronarzędziami, prace transportowe. Kontakt osobisty w godz. 7.00-15.00.
WoSteel Pachecki - Wojciech Pachecki - 2016-03-11 - Grabianów (mazowieckie)
według stanowiska
AUTO-MOTO-COMPLEX ZBIGNIEW BANACH - 2015-12-09 - Zabierzów (małopolskie)
Przyjmowanie towaru,segregacja,obróbka wstępna,rozbiórka.Dbanie o czystość kuchni.Segregacja naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Słupca (wielkopolskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
Pomoc przy produkcji dań i serwowanie dań.
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-30 - Większyce (opolskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowywanie posiłków, pobieranie produków spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny, troska o utrzymanie w czystości pomieszczeń i sprzętów.
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zabrze (śląskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIAZKÓW: przygotowywanie posiłków-pieczenie, gotowanie, zmywanie naczyń, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, z doświadczeniem w gastronomii, oferta przeznaczona dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy, posiadających II profil pomocy oraz spełniających wymagania pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciasna (śląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)