KUCHARZ R29/2711-933/16 Włocławek oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA
Stanowisko: KUCHARZ R29/2711-933/16
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-07-07
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R29/2711-933/16
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe, doświadczenie 1 rok, praca na przycumowanym statku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.07.2016
Oferta pracy ważna do: 06.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-02-10 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-04-05 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
nadzór nad procedurami dot. przyjęcia dostaw; kontrola zwrotów; kontrola ważności terminów towarów w sklepie i na magazynie; wypełnianie dokumentacji; praca w godzinach 06.00-14.00, 7.00-13.00, również w dni wolne
GRUPA SOLID SECURITY Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Łagów (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-01-12 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
ŻANETA KAMIŃSKA - 2016-11-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków, dbanie o higienę na stanowisku pracy, przestrzegane zasad GHP i HCCP.
Bar "Słoneczna Polana" - 2016-07-11 - Włodzimierzów (łódzkie)
Praca w dziale żywienia.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Oferta pracy skierowana również do osób posiadających orzeczenie o niepełnosprawności.
GRUPA ZDROWIE ARKADIUSZ CHMIELIŃSKI - 2018-02-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 6-18, wg grafiku. Praca w Kołobrzegu.
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2017-02-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkówOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są najpierw o kontakt telefoniczny 514 553 500.
TOSCANA s.c. - 2018-01-29 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obróbka warzyw i owoców, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-23 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, dbałość o czystość miejsca pracy;
BC Beata Czerwińska - 2017-05-24 - Warka (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej. Ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulei, biryani itp. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Płock (mazowieckie)
sporządzanie potraw, deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Centrum Wypoczynku i Rekreacji Anna Kuśpisz - 2016-07-05 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-07-17 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Obsługa hal produkcyjnych wózkiem widłowym w zakresie sprzątania odpadów poprodukcyjnychKontakt telefoniczny: 605-256-106
Probet sp. z o.o. - 2016-10-03 - Wędkowy (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłkówi w systemie restauracyjnym jak i dla grup zorganizowanych.
CENTRUM MIERKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-26 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż wydawanych posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANNA BŁOŃSKA "BAR KOPYTKO" - 2017-04-05 - Żmigród (dolnośląskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków .Umiejętność wykonywania produkcji zgodnie z HACCAP .Umiejętność wykonywania posiłków dla grup zorganizowanych.
BAR-O-METR Cecylia Rolińska - 2016-04-07 - Wolin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: obsługa sklepu internetowego, oreaz sprzedaży poprzez serwisy aukcyjne. Moderacja i wprowadzanie zmian, tworzenie kampanii allegro. Przygotowanie opisu, zdjęć, grafiki; WYMAGANIA: wykszt. średnie kierunek informatyka, biegła obsługa komputera, znajomość serwisów aukcyjnych, znajomość Photoshop, kreatywność, zaangażowanie. Prawo jazdy kat. B
F.H.U. "OXIDE" - 2017-07-07 - Lubliniec (śląskie)
Obsługa klienta w restauracji (praca co drugi dzień od godz. 10.00)
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2016-03-04 - Gorzeń Górny (małopolskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonych, inne. Praca na 2 zmiany
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie surowców do produkcji, produkowanie, porcjowanie, wykańczanie i dekoracja dań, ustalanie karty dań, nadzór na djakością zamawianej żywności, rozdzielanie pracy pomocnikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świezości używanych składników spożywczych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-06-08 - Strzyżów (podkarpackie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)