KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Rewal oferta pracy ŻANETA KAMIŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
Data publikacji: 2016-11-15
Lokalizacja: Rewal (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ŻANETA KAMIŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SAPERSKA 6, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rewal
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - słaby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - słaby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ŻANETA KAMIŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
SAPERSKA 6, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rewal
Ulica pracodawcy: SAPERSKA
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 15.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według zawodu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Zielona Góra (lubuskie)
prowadzenie negocjacji z dostawcami odzieży, w tym wietnamskimi, przygotowywanie oraz zawieranie umów handlowych
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, utrzymanie czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Młyny (podkarpackie)
prace przy przygotowywaniu posiłków, obsługa kuchni
BAR "SURPRISE" ALEKSANDER PIERÓG - 2016-11-25 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Miejsce wykonywania pracy - Rumia.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-01-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
gotowanie w punkcie małej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-04 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Otorowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBRÓBKA TERMINCZNA PÓŁPRODUKTÓW, DBANIE O PRZĄDEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-04-13 - Rzeszów (podkarpackie)
pomiary detali na produkcji
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywaniem i podawania żywności i napojów; umowa o pracę na okres 3 lat; wymagana znajomość kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Pabianice (łódzkie)
Praca przy produkcji trumien
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE KRYSTYNA KUBINKA, ROMAN KUBINKA - SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-11 - Rawicz (wielkopolskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP, wykonywanie innych prac zleconych
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Mysiadło (mazowieckie)
w/g potrzeb
Integracyjne Przedszkole Samorządwe nr 27 - 2017-11-21 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Obsługa bufetów szwedzkich; praca dwuzmianowa w godz. 6-10, 16-20 (20 godz. w tygodniu); wysokość wynagrodzenia brutto 1000zł/mies. ; kontakt osobisty z pracodawcą w godz.9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-16 - Rowy (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowanie towaru do sprzedaży, udział w procesie przyjmowania towaru do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków typu kebab, hamburger-fast food. Przygotowywanie surówek, sprzatanie, zmywanie, obsługa kasy fiskalnej.
Przedsiebiorstwo usługowo-handlowe Agnieszka Chlibiuk - 2016-04-27 - Parczew (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
P.H.U. Qsi Magdalena Kaliszewska - 2017-12-04 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Pabianice (łódzkie)
sporządzanie potraw i deserów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (śląskie)
Praca kucharza (przygotowanie stanowiska pracy, obróbka warzyw, owoców, gotowanie, ogólne prace na kuchni).
KOLOLOVA A.Rypina S.Rypina Spółka Cywilna - 2017-10-05 - Zielonki-Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków; mile widziane doświadczenie; miejsce pracy: Restauracja "KRAKUS"
SSS "PIAST" STRZELCE OP. - 2017-07-11 - Strzelce Opolskie (opolskie)