KUCHARZ 3/4 ETATU Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ 3/4 ETATU
Wynagrodzenie: od 1聽820 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBR脫BKA TERMINCZNA P脫艁PRODUKT脫W, DBANIE O PRZ膭DEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
Data publikacji: 2017-10-18
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBR脫BKA TERMINCZNA P脫艁PRODUKT脫W, DBANIE O PRZ膭DEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽820 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 3/4 ETATU
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽820 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭ZECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 17.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.
Przedsi臋biorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2017-03-30 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, prace pomocnicze na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-09-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, zamawianie towaru, dbanie o stany magazynowe.
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2016-02-23 - Osieczany (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - 艁臋czna (lubelskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-US艁UGOWA "KULINARNE PYSZNO艢CI" IRENA CWANEK - 2017-03-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (wietnamskiej, chi艅skiej)
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-12-09 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za obs艂ug臋 i przygotowywanie da艅 z grilla i pieca tandoori;wymagania:uko艅czony co najmniej trzymiesi臋czny kurs/szkolenie w kuchni indyjskiej i tandoori, potwierdzony dyplomem, dobra znajomo艣膰 kuchni indyjskiej i tandoori, uprawnienia-mo偶liwo艣膰 pracy przy po偶ywieniu, trzymiesi臋czne do艣wiadczenie w wymienionych wy偶ej specjalizacjach, bardzo dobry hindi i punjabi, komunikatywny angielski;Dodatkowe informacje: mo偶liwo艣膰 zakwaterowania, koszty pomocy prawnej zwi膮zanej z przyjazdem do Polski i zatrudnieniem, koszty dojazdu do Polski, zapewnienie wy偶ywnienia.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Drezdenko (lubuskie)
przygotowanie posi艂k贸w - ma艂a gastronomia
Us艂ugi Pogrzebowe Sprzeda偶 Trumie艅 Roman Bara艅ski - 2016-07-26 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Mile widziana znajomo艣膰 ksi臋gowo艣ci wsp贸lnot mieszkaniowych.Ksi臋gowanie i rozliczanie wsp贸lnot mieszkaniowych. Umowa na zast臋pstwo, na oko艂o 1,5-2 lata.Kontakt z pracodawc膮 tel. 691 510 094, dkruczek (at) wro-dom.plInformacja o ofercie w sali E.
Zak艂ad Gospodarki Nieruchomo艣ciami WRO-DOM Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wszystkie inne prace zwi膮zane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅. Praca na terenie powiatu kartuskiego.
DREMAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-09 - Kartuzy (pomorskie)
OBS艁UGA MASZYNY DO PAKOWANIA PR脫呕NIOWEGO
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
-
NIERUCHOMO艢CI I OP艁ATY LOKALNE SP. Z O.O. - O艢RODEK WCZASOWO-REHABILITACYJNY ,,AGAWA" - 2018-03-21 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, rozliczenie powierzchniowej got贸wki, wyk艂adanie towar贸w, dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w sali sprzeda偶owej i na zapleczu
NETTO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-12 - Ko艣cian (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci
O艣rodek Wypoczynkowy TVP SA - 2017-03-10 - Sarn贸wek (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowanie potraw- kuchnia polska, praca w godz. 11.00-20.00 wg grafiku, poniedzia艂ek dzie艅 wolny, sporadycznie d艂u偶sza obs艂uga imprez w weekendy
呕AGU艃 JERZY Zak艂ad og贸lnobudowlany - 2017-03-31 - Radomierzyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-19 - Siedlce (mazowieckie)
przygototwywanie da艅 z menu, oferta po sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie parku maszynowego w ci膮g艂ym ruchu- konserwacja, przegl膮dy oraz bie偶膮ce naprawy
MERCUS LOGISTYKA SP. Z O.O. - 2016-01-19 - Sobin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, wsp贸艂praca przy tworzeniu jad艂ospisu, przestrzeganie przepis贸w BHP, PPo偶, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedzia艂ku do niedzieli, godziny zale偶ne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
praca w kuchni
Dzia艂alno艣膰 Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
zarz膮dzanie kuchni膮, nadz贸r nad prawid艂owo艣ci膮 pracy zespo艂u, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-14, wst臋pnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowaywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielenie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowanie produkt贸w, obs艂uga kasy
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w gor膮cych, zimnych, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych wesel, piknik贸w, catering贸w
B.M.G. Rydwa艅scy ZAJAZD "TARCZA" - Bronis艂aw Rydwa艅ski, Maria Rydwa艅ska, Grzegorz Rydwa艅ski Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
- Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- Kreatywno艣膰 z do艣wiadczeniem kuchni polskiej- Umiej臋tno艣膰 zorganizowania pracy- Samodyscyplina- Odpowiedzialno艣膰, sumienno艣膰 i dobra organizacja pracy[Godzina zako艅czenia pracy] : 18:00
RESTAURACJA MACIEK - 2016-01-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)