KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ 艁臋czna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie potraw arabskich w tym kebaba.
Data publikacji: 2018-08-29
Lokalizacja: 艁臋czna (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁臋czna, powiat: 艂臋czy艅ski, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie potraw arabskich w tym kebaba.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁臋czna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂臋czy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
umiej臋tno艣ci zwi膮zane z przyrz膮dzaniem potraw kuchni wschodniej, znajomo艣膰 receptur, znajomo艣膰 przypraw i mo偶liwo艣ci ich zastosowania, w tym przygotowanie kebaba.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁臋cznej
Adres pracodawcy:
Aleja Jana Paw艂a II 95, 21-010 艁臋czna, powiat: 艂臋czy艅ski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: 艂臋czy艅ski
Gmina pracodawcy: 艁臋czna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁臋czna
Ulica pracodawcy: Aleja Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 95
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁臋cznej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obs艂uga klient贸w lady mi臋snej, weryfikacja termin贸w wa偶no艣ci, dbanie o ekspozycj臋 towaru, obs艂uga krajalnicy, stekownicy
STOKROTKA SP. Z O.O. - 2017-07-18 - Warka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAI艃SKIEJWYMAGANIA;WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umow臋 zlecenie nie mniej ni偶 68 godzin w miesi膮cu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjno艣膰 w godzinach 10:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
QAQ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sprzeda偶 artyku艂贸w zoologicznych przez telefon, utrzymywanie i rozwijanie pozytywnych relacji z kontrahentami. Prowadzenie dokumentacji handlowej, wsp贸艂praca z promotorami.Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie, sta偶 pracy ok. 2 lata do艣wiadczenie w pracy z klientami- sprzeda偶, j臋zyk angielski, dodatkowy atut, obs艂uga komputera, mile widziane do艣wiadczenie w bran偶y zoologicznej.
B&T Hurtownia Zoologiczna Sp. z o.o. - 2017-05-08 - B艂onie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie oraz sprzedaz posi艂k贸w typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napoj贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sta艂e utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kal (warmi艅sko-mazurskie)
PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU KEBAB, SA艁ATKI, MAKARONY
AGENCJA ROZRYWKOWO-US艁UGOWA "MARKO" MAREK GO艁UCHOWSKI - 2016-06-28 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej wed艂ug receptur. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) je艣li osoba posiada do艣wiadczenie zawodowe. W przypadku braku do艣wiadczenie zawodowego wymagane jest wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 absolwenci szk贸艂 gastronomicznych. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Okr臋偶na 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-27 - Katowice (艣l膮skie)
gotowanie w punkcie ma艂ej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Lubin (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bie偶u艅 (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
obr贸bka, przygotowanie i produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Sztum (pomorskie)
Utrzymanie ruchu oraz wykonywanie przegl膮d贸w i drobnych remont贸wurz膮dze艅 zainstalowanych w wydzia艂ach produkcyjnych Przygotowaniecz臋艣ci i materia艂贸w do ich wymiany w urz膮dzenaich podczas napraw,przegl膮d贸w i remont贸w. Naprawa cz臋艣ci i podzespo艂贸w urz膮dze艅 za pomoc膮elektronarz臋dzi, narz臋dzi 艣lusarskich, poprzez spawanie itp. *) Dora偶newykonywanie prac kowalskich na potrzeby romont贸w i przegl膮d贸w orazprodukcji (kucie r臋czne zawiesi, 艂a艅cuch贸w, zbloczy hak贸w do skrzy艅formierskich, grac do maszyn formier., klin贸w, wpust贸w,) Pracetransportowe przy pomocy suwnic manipulacyjno-transportowych. Praca w godz. 6:30-14:30/14:30-22:30
Huta Ma艂apanew Sp. z o. o. - 2018-02-23 - Ozimek (opolskie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesi膮cu pracuj膮ce, za soboty pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Wilk-Pol Wilk Henryk - 2016-11-23 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami, dbanie o bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci, 艣cis艂a wsp贸艂praca z szefem kuchni i pozosta艂ym zespo艂em, zast臋powanie szefa kuchni podczas jego nieobecno艣ci, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-05-26 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w gastronomii.Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 3 miesi膮ceWynagrodzenie do ustalenia w zale偶no艣ci od kwalifikacji i sta偶u pracy.R贸wnowa偶ny system czasu pracy w zakresie godzin 6.00-4.00
OG脫LNOKRAJOWA SP脫艁DZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie potraw
Fundacja "Jesie艅 Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (艣l膮skie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukrai艅skiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedzia艂ku do niedzieli w systemie r贸wnowa偶nym, wed艂ug ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (艣l膮skie)
miedzynarodowy przew贸z drogowy towar贸w na terytorium PL-UE
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Woskrzenice Du偶e (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci, rozdzielanie na talerze, prowadzenie dokumentacji '' kuchennej'', zamawianie barakuj膮cych toawar贸w, obs艂uga magazynu z 偶ywno艣ci膮, maycie naczy艅 po posi艂kach
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
Urba艅ski Przedsi臋biorstwo Budowlane Ryszard Urba艅ski - 2016-06-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 w tym da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Krotoszyce (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
AMREST SP. Z O.O. - 2017-08-18 - Sopot (pomorskie)