KUCHARZ/KUCHARKA Aleksandrów Łódzki oferta pracy SODEXO POLSKA SP ZOO
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
Data publikacji: 2017-05-26
Lokalizacja: Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Pracodawca: SODEXO POLSKA SP ZOO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:95-070 Aleksandrów Łódzki, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o bezpieczeństwo żywności, ścisła współpraca z szefem kuchni i pozostałym zespołem, zastępowanie szefa kuchni podczas jego nieobecności, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Aleksandrów Łódzki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Aleksandrów Łódzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1-2 lata doświadczenia w gastronomii na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: SODEXO POLSKA SP ZOO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Aleje Jerozolimskie 172, 02-014 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 9:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Aleje Jerozolimskie
Numer budynku pracodawcy: 172
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.05.2017
Oferta pracy ważna do: 25.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
transport oraz dydtrybucja towarów
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Kraków (małopolskie)
mechaniczna produkcja masy betonowej, produkcja drobnych wyrobów betonowych
Zakład Obsługi Budownictwa WIBET S. C. - 2016-03-18 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
kucharz,produkcja dań, porzadkowanie i ochrona produktów w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Worliny (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków dla placówek opiekuńczych, pakowanie do transportu
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Chorzów (śląskie)
wg stanowiska
PRZEDIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "LASKOPOL" HALINA DUDEK,ROMAN DUDEK SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-05 - Limanowa (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej lachnacun, kebab, mussaka. Umowa zlecenie, 40 g. tygodniowo, praca w godz. 8:00-16:00 lub 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
praca zgodnie z zawodem
AY Sp.zo.o. - 2018-03-13 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)
prace porządkowe na placu zabaw Bogilu
VASPOL Sp.Z.O.O. KRAINA ZABAWY BOGILU - 2017-03-28 - Wioska (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami (lub pomoc w przygotowywaniu posiłków), zapewnianie czystości i gotowości, właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego
kontakt przez OHP - 2015-10-20 - Rzyki (małopolskie)
-
Usługi Remontowo-Budowlane, Handel, Transport Ciężarowy "REM-BUD-TRANS" Janusz Wiśniewski - 2017-05-19 - Mąkowarsko (kujawsko-pomorskie)
Wprowadzannie znanych przepisów, przygotowywanie dań wg receptur, obsługa bankietów i imprez okolicznościowych, podstawowa znajomość prowadzenia rozliczeń kosztowych i inwentaryzacji;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Paprotna;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wrocław (dolnośląskie)
ocena przydatności surowców oraz obróbka wstępna warzyw, mięs i ryb, sporządzanie różnego rodzaju potraw, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych i zmywanie naczyń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
1. Obsługa serwisowa instalacji uzdatniania wody-przeglądy, remonty, uruchamianie, modernizacja.2. Jednodniowe wyjazdy służbowe na obsługiwane instalacje.
HYDROINSTALACJE Systemy uzdatniania Wody Filip Standerski - 2016-05-02 - Fugasówka (śląskie)
Sprzątanie stajni oraz karmienie koni.
Koziańskie Wierchy Ośrodek Dogoterapii i Hipoterapii Ireneusz Pacyna - 2016-05-06 - Kozy (śląskie)
Obróbka surowców do dań gotowych, przygotowanie dań gotowych, obsługa urządzeń gastronomicznych, sprzątanie miejsca pracy. Pracodawca zapewnia dojazd z Elbląga oraz wyżywienie. Praca w godz. 9-17 poniedziałek-piatek.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Jegłownik (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Darskowo (zachodniopomorskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalność: kuchniai wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAU, UMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA DAŃ RAU(SUROWYCH), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH DO PRACY,
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na linii produkcyjnej przy obsłudze maszyn (stojąca) w branży opakowaniowej (produkcja folii). Praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej (Wapienica).
FIRMA ART SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-07-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-06-20 - Polkowice (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw kuchni orientalnej w szczególności ormiańskiej i gruzińskiej, prezentowanie sporządzonych dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Chełm (lubelskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2017-01-20 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)
PRODUKCJA, SERWIS FONTANN PŁYWAJĄCYCH
LPI SERWIS TOMASZ GRAJEK - 2016-03-15 - Konin (wielkopolskie)
PROWADZENIE KUCHNI, ZARZĄDZANIE WYDAWANIEM POTRAW, ZARZĄDZANIE PERSONELEM POMOCNICZYM, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, SPORZĄDZENIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ RÓŻNEGO RODZAJU DIET;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI, KUCHNIA ROSYJSKA, UKRAIŃSKA, POLSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA RÓŻNEGO RODZAJU CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
szycie odzieży
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Bełchatów (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE PAMELA - DARIUSZ ŚLUFIŃSKI - 2016-06-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)