KUCHARZ Worliny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: kucharz,produkcja dań, porzadkowanie i ochrona produktów w magazynie
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Worliny (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Worliny, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kucharz,produkcja dań, porzadkowanie i ochrona produktów w magazynie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Worliny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praca w soboty i niedziele, , zapewniamy dojazd z Łukty
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 5, 14-100 Ostróda, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv -kontakt osobisty w Hoteku Masuria , worliny 33 gm Łukta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Ostróda
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostróda
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy:
placówka zarzadzajaca hotelem w Worlinacj MASURIA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy ważna do: 20.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Przemyśl (podkarpackie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)
Przygotowywane bufetów, produkcja dań, buferty śniadaniowe, live cooking na bankietach.
Hotel Gdańsk Brovarnia Sp z o.o. - 2016-09-28 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, miejsce wykonywania pracy Sierpc, Pl.Fryderyka Chopina 4
S.W.A.SKY HIGH AUTO-HANDEL SALEEM MUHAMMAD - 2017-05-22 - Sierpc (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ NADZÓR NAD JAKLOŚCIĄ ŻYWNOŚCI USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
Pakowanie artykułów na sklep spożywczy
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wyry (śląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mroków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
Sporządzanie dańz karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym dla gości z Ukrainy, przygotowywanie menu ukraińskiego na podstawie stron internetowych
FRAJDA Elżbieta Barwina - 2017-05-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
- Przyrządzanie posiłków dla 40 osób.- Wynagrodzenie: 13,70 zł brutto/godzinę. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 7:00-21:00 (6 godzin dziennie). Wymagania: mile widziane wykształcenie kierunkowe. Mile widziane doświadczenie w pracy jako kucharz. Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (502-842-869) w godzinach: 8:00-16:00.
TOWARZYSTWO POMOCY IM. ŚW. BRATA ALBERTA - KOŁO KATOWICKIE - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
serwis śniadań, przygotowywanie potraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń, koordynowanie przygotowań według wytycznych Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, profil wykształcenia gastronomicznego, staż pracy minimum 2 lata na stanowisku kucharz, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod wpływem presji czasu, umiejętność pracy w zespole, poczucie estetyki w serwisie dań, rzetelny, podchodzący z pasją do gotowania
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2017-12-06 - Brzezina (dolnośląskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dbałość o czystość i estetykę w miejscu pracy. Wysokość wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-01-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje). Wydawanie posiłków.
PHU "TWÓJ DOMEK" Janusz Mietelski - 2017-06-06 - Milanówek (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg zasad panujących w kuchni nepalskiej, dbanie o czystość w kuchni, nadzorowanie pracy pomocnika kucharza, nadzorowanie listy zakupów, współpraca z działem obsługującym klienta, kontakt oraz współpraca z nepalsko i anglojęzycznym pracodawcą i współpracownikami
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Piaseczno (mazowieckie)
praca w kuchni
Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień - 2017-04-03 - Stępień (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków..ciast, deserów
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2018-06-27 - Gielniów (mazowieckie)
przygotowanie elementów do lakierowania, transport ich wewnątrz lakierni, nauka obsługi sprzętu do lakierowania (kabina, piec do wypalania), segregacja i układania polakierowanych elementów
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Częstochowa (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie posiłków cateringów
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i pólproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, oraz wypiekanie pizzy w specjalnym do tego przeznaczonym piecu,pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP,utrzymanie w czystości miejsca pracy, praca od godz.8-12/14-18, praca na 1/2 etatu
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-04-05 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pozzeri
Pizzeria CIAO CIAO s.c. Konrad Knieć, Martyna Rusin - 2018-04-18 - Lębork (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-11-16 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Usługowo - Rekreacyjne VICTORIA Danuta Mączyńska - 2016-12-15 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy i pólproduktów w kuchni, przygotowywanie dań dla klientów
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-07-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
montaż płyt gipsowo-kartonowych
Derlatka M. Zakład Remontowo Budowlany - 2017-01-26 - Stargard (zachodniopomorskie)