KUCHARZ Przemy艣l oferta pracy 34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Data publikacji: 2016-05-12
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: 34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:OKRZEI 3, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Inne] : WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNO艢膯, DOBRA ORGANIZACJI PRACY, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
Nazwa pracodawcy: 34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Krakowska 11B, 35-111 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, poczta, inny - APLIKACJE SK艁ADA膯 OSOBI艢CIE LUB POCZT膭 na adres Rzesz贸w, ul. Krakowska 11B, 35-111 Rzesz贸w
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 11B
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: obrona narodowa
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.05.2016
Data dodania oferty pracy: 12.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 17.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
Przyrz膮dzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sos贸w, porcjowanie mi臋s, utrzymanie czysto艣ci w kuchni, wykonywanie innych czynno艣ci, kt贸re oka偶膮 si臋 niezb臋dne do nale偶nego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu)
Zak艂ad Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Mi膮sowej - 2018-02-01 - Mi膮sowa (艣wi臋tokrzyskie)
produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymywanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszcze艅
SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZIMNYCH I CPE艁YCH KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I ROSYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE MIEJSCE PRACY- SZCZECIN C.H GALAXYPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWC膭: 601220939
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie ukrai艅skiej kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobs艂uga imprez okoliczno艣ciowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Ma艂y Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w.- Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie 艢l膮skim. Praca zgodna z organizacj膮 roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto na okresie pr贸bnym. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny 3 miesi膮ce (17.09.2018-17.12.2018). Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 31.05.2019r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe. Do艣wiadczenie w zawodzie. Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Osoba bez nalog贸w. Kontakt telefoniczny (508-166-553) lub e-mail: gastro100 (at) op.pl
DANUTA STODULSKA DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA - 2018-06-22 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnieze stanowiskiem; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-06-03 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw w zakresie 艣niada艅, obs艂ugi konferencji i szkole艅. Utrzymanie w porz膮dku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
przestrzeganie przepis贸w BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dba艂o艣膰 o estetyk臋
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
X
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Medynia 艁a艅cucka (podkarpackie)
przew贸z mi臋sa i w臋dlin
Us艂ugi Transportowe HANDEL Wojciech Sta艅czuk - 2015-12-02 - Czy偶ew (podlaskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
GAZ SERWIS JANUSZ IMIO艁CZYK - 2016-05-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
praca na kuchni - Hotel KAHLBERG Krynica Morska
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2015-11-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizuj膮cego si臋 w kuchni arabskiej. Przygotowanie posi艂k贸w typu kebab. Przygotowywanie cateringu zwi膮zanego z kuchni膮 arabsk膮. Dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy. Obs艂uga urz膮dze艅 do wyrob贸w kebaba. Znajomo艣膰 przepis贸w kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, samodzielno艣膰 i kreatywno艣膰 na zajmowanym stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Rawicz (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Kontroler jako艣ci i zabezpieczenia towaru
MEBLOMAX 呕aneta Socha - 2016-03-03 - Trzebis艂awki (wielkopolskie)
gotowanie w stylu orientalnym
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Relizowanie zm贸wie艅, wykonywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowanie goracych i zimnych posi艂k贸w
Auto Vito Witold 呕ytkowicz - 2016-02-18 - Kluszkowce (ma艂opolskie)
Samodzielne ustalanie menu oraz przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 przepis贸w oraz receptur kuchni ukrai艅skiej
"ESTRAGON" Restauracja s.c. Surleta Pawe艂, Surleta Grzegorz - 2017-06-22 - Mak贸w Podhala艅ski (ma艂opolskie)
Cie艣la
"WOJTPOL" T.WOJTYSIAK, Z.KRZE艢NIAK SP脫艁KA JAWNA - 2018-03-21 - Kozienice (mazowieckie)
wykszta艂cenie zasadnicze, do艣wiadczenie 3 lata,
Przedsi臋biorstwo Motoryzacyjne s.c.M&R. Piotrowscy - 2016-07-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni wietnamskiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), wydawanie posi艂k贸w.WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, 3 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza kuchni wietnamskiej, bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego.
DINH MANH MARIOLA RESTAURACJA AZJATYCKA "THU DO" BAR "AZJATYCKI" - 2016-06-13 - Jaros艂aw (podkarpackie)