KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Data publikacji: 2016-06-03
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.06.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.06.2016
Oferta pracy ważna do: 03.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Uniejów (łódzkie)
przyrządzanie dań z karty, przygotowywanie menu na przyjęcia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-10-31 - Iłowa (lubuskie)
przygotowywanie potraw
FOLWARK BADOWO-KŁODY - 2017-05-04 - Badów Górny (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Praca w kuchni pod nadzorem szefa kuchni
A&A Bugaj Anna - 2016-01-29 - Pewel ślemieńska (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
OŚRODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
Prace typowe dla kucharza
Gaststätte Oldie-Bar Dietmar Henschke - 2016-11-10 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie sali
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA - 2018-01-04 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-obsługa klientów-składanie zamówień-przyjmowanie ofert
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Świebodzin (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW REGIONALNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów, past z sosem;zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 3/4 etatu na okres 15 miesięcy;
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zacowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2016-05-06 - Bochnia (małopolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE MINIMUM 3 LATA,
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i gotowanie prostych potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko w prowadzeniu kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-03-03 - Murów (opolskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym fuunkcjonowaniem prac kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-01-03 - Marki (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych, obróbka wstępna surowców, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarowanie nimi, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, p.poż.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
sporządzanie posiłków dla uczniów zgodnie z obowiązującymi recepturami, wydawanie obiadów dla uczniów i pracowników szkoły, układanie jadłospisów dekadowych z kierownikiem stołówki
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Praca przy produkcji palet
PALDREX RYSZARD GÓRECKI - 2018-01-30 - Czajków (wielkopolskie)
kompletacja towaru, rozładowywanie kontenerów, obsługa wózków widłowych- również wysoki skład
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Stryków (łódzkie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy Prace wg standardów
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-04-06 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie dań i menu, kontakt z pracownikami i pracodawcą pochodzenia wietnamskigo, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (małopolskie)
Samodzielne stanowisko na kuchni w firmie produkcyjnej - obsługa maszyn i urządzeń kuchennych (piec konwekcyjno-parowy, kocioł warzelny i inny sprzęt drobny) przygotowywanie półproduktów wg. receptur, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.Wymagane doświadczenie zawodowe.
PERINO Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Nowy Konik (mazowieckie)