KUCHARZ Nowy Konik oferta pracy PERINO Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽340 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne stanowisko na kuchni w firmie produkcyjnej - obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 kuchennych (piec konwekcyjno-parowy, kocio艂 warzelny i inny sprz臋t drobny) przygotowywanie p贸艂produkt贸w wg. receptur, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2016-11-22
Lokalizacja: Nowy Konik (mazowieckie)
Pracodawca: PERINO Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Terespolska 65, 05-074 Nowy Konik, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielne stanowisko na kuchni w firmie produkcyjnej - obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 kuchennych (piec konwekcyjno-parowy, kocio艂 warzelny i inny sprz臋t drobny) przygotowywanie p贸艂produkt贸w wg. receptur, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽340 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2 zmiany: - 6-14, -14-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Konik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Halin贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽340 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: uprawnienia na w贸zki wid艂owe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Logiczne my艣lenie, planowanie.
Nazwa pracodawcy: PERINO Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Terespolska 65, 05-074 Nowy Konik, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV na adres e-mail: praca (at) perino.plSpotkanie po wcze艣niejszym um贸wieniu si臋 z pracodawc膮.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 9-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mi艅ski
Gmina pracodawcy: Halin贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Konik
Ulica pracodawcy: Terespolska
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.11.2016
Data dodania oferty pracy: 21.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 tala na w/w stanowisku, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-07-21 - Racot (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie 偶ywno艣ci i napoj贸w. Zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PHU KLIMAT G艂膮b Karina - 2017-12-19 - 呕ory (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie i obr贸bka posi艂k贸w dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie popsi艂k贸w, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
produkcja da艅 z karty; przygotowywanie da艅 dla go艣ci indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie da艅 z mi臋sa, makaron贸w, sur贸wek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie pr贸bnym -1 miesi膮ca wzrasta do wysoko艣ci 3500 z艂. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-03-13 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWY呕SZ膭 JAKO艢膯 I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSI艁K脫W,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W.
FIRMA WIN WINIARSKA GRA呕YNA - 2017-01-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 z艂- 2980 z艂 brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - 艁om偶a (podlaskie)
proste prace og贸lnobudowlane
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE GMD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-20 - Che艂m (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w, zam贸wienia towaru, ustalanie menu, kontrola wydawanych posi艂k贸w
Firma Handlowa Henryk 艢l臋czka - 2017-06-06 - Wieliczka (ma艂opolskie)
- praca w kuchni, dbanie o czysto艣膰 st. pracy,-przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obs艂uga sma偶alnika.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni bengalskiej,- wydawanie posi艂k贸w,- utrzymanie pomieszcze艅 w czysto艣ci.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw.
Kamie艅 Country Club Sp z o.o. - 2018-04-03 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 i przek膮sek na imprezy okoliczno艣ciowe, produkcjia i obr贸bka mi臋s, przygotowanie potraw a la cart.
NA BULWARACH Maria Komisarczyk - 2018-08-30 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej - azerbed偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Che艂m (lubelskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Krystyna Da艂ek Z艁OTA RYBKA - 2018-04-13 - Karwia (pomorskie)
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-08-17 - Racib贸rz (艣l膮skie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
-Obs艂uga klienta,-Obs艂uga kasy fiskalnej,-Przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-05-06 - Sochaczew (mazowieckie)
na podstawie programu do umowy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Lubasz (wielkopolskie)
przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie wydawki lunchowej, obs艂uga klienta
KAROLINA HEINRICH LA PETITE CUISINE - 2016-08-17 - Suchy Las (wielkopolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami.Dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produk贸w do przygotowywania posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania,odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno - higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produk贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZY呕EWO - 2017-08-04 - Krzy偶ewo (podlaskie)