KUCHARZ/KUCHARKA 艁om偶a oferta pracy FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 2聽775 - 2聽980 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 z艂- 2980 z艂 brutto/mc)
Data publikacji: 2018-03-20
Lokalizacja: 艁om偶a (podlaskie)
Pracodawca: FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al. Legion贸w 65, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 z艂- 2980 z艂 brutto/mc)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽775 - 2聽980 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
- wynagrodzenie 2775z艂- 2980 z艂 brutto/mc (w zale偶no艣ci od kwalifikacji)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. 艁om偶a
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁om偶a
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽775 - 2聽980 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 20.06.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: - mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Adres pracodawcy:
Al. Legion贸w 65, 18-400 艁om偶a, powiat: m. 艁om偶a, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; kontakt z pracodawc膮: osobisty, telefoniczny nr. 531310606 (w godz. 8.00-24.00) i/lub CV nale偶y wys艂a膰 na adres email: kontakt (at) frangos.pl (w tytule z dopiskiem: 艁om偶a)
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. 艁om偶a
Gmina pracodawcy: 艁om偶a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁om偶a
Ulica pracodawcy: Al. Legion贸w
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁om偶y
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 20.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
WYSPA WIS艁A TOWARZYSTWO PRZYJACI脫艁 ST臉呕YCY - 2017-11-23 - St臋偶yca (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posi艂贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- przestrzeganie przepis贸w BHP i PPOZ,- przekazywanie prze艂o偶onym uwag i skarg zg艂aszanych przez go艣ci,- wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez prze艂o偶onego.
STAPOL Piotr Staszk贸w - 2017-11-02 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Ostrom臋czyn-Kolonia (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Barbara Kmieciak Pierogarnia - 2016-11-04 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-08-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
Kawiarnia "Paprotka" Helena Rosik - 2017-06-16 - Mirsk (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab, zapiekanki, hamburgery), obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
gotowanie potraw w restauracji
VIVA SPORT KLUB Sp贸艂ka cywilna - 2017-01-09 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Jawor (dolno艣l膮skie)
samodzielna obr贸bka surowc贸w i p贸艂produkt贸w, sporz膮dzanie potraw zgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obieranie, krojenie, gotowanie, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-12-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Us艂ugowo-Handlowy 艁ucjan Kremiec - 2018-04-05 - 呕ory (艣l膮skie)
1. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami w szkole.2. Dbanie o utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy, w pomieszczeniach kuchennych i przyleg艂ych zgodnie z procedurami i instrukcjami GHP oraz HACCP.mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na czas nieokre艣lony
Gimnazjum im. Jana Paw艂a II w Mi臋dzyzdrojach - 2015-12-10 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie da艅 z uwzgl臋dnieniem dba艂o艣ci o miejsce pracy,- dowo偶enie da艅 cateringowych do klienta
Karczma Regionalna " Na widelcu z gustem i ze smakiem" Sebastian Buczma - 2017-10-12 - 艢ciborzyce Ma艂e (opolskie)
Sporz膮dzanie potraw, deser贸w, napoj贸w.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzie艅.Okazjonalnie d艂u偶sze godziny pracy w trakcie obs艂ugi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mr贸z - 2017-11-29 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WSCHODNICH (BA艁TYCKA, UKRAI艃SKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
Jaros艂aw Jagie艂艂o FAR-DOM; HOTEL JAGIE艁艁O - 2017-01-18 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie posi艂k贸w catering贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
przygotowywanie r贸偶nych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielne prowadzenie kuchni przyrz膮dzanie da艅 wed艂ug menu, wypracowanie nowych da艅
Herzog - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw oraz potraw z podrob贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; Do艣wiadczenie w obs艂udze du偶ych przyj臋膰 oraz go艣ci restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie da艅 na najwy偶szym poziomie kulinarnym, pod wzgl臋dem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, znajomo艣膰 kuchni polskiej, w tym do艣wiadczenie w przygotowywaniu da艅 z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaanga偶owanie i sumienno艣膰, do艣wiadczenie w cukiernictwie b臋dzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposa偶onej kuchni, mo偶liwo艣膰 pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Le艣na Per艂a w Rudzi艅cu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPO呕YWCZYMI I PRZEMYS艁OWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obs艂uga imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Pu艂awy (lubelskie)