KUCHARZ Człuchów oferta pracy STAPOL Piotr Staszków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
Data publikacji: 2017-11-02
Lokalizacja: Człuchów (pomorskie)
Pracodawca: STAPOL Piotr Staszków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 34, 77-300 Człuchów, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie posiłów przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,- dbanie o nawyższą jakość i smak przygotowanych posiłów,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,- przekazywanie przełożonym uwag i skarg zgłaszanych przez gości,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez przełożonego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Człuchów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: człuchowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Człuchów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Trzy letni staż pracy na podobnym stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy: STAPOL Piotr Staszków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 48a, 77-300 Człuchów, powiat: człuchowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dokumenty aplikacyjne z dopiskiem zgody na przetwarzanie danych osobowych składać na adres e-mail: stapol (at) onet.pl lub w siedzibie firmy przy ul. Sienkiewicza 48a
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: człuchowski
Gmina pracodawcy: Człuchów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Człuchów
Adres strony pracodawcy: www.stapol.pl
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 48a
Profil działalności pracodawcy:
Pralnia i czyszczenie wyrobów- zakład pracy chronionej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Człuchowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA PRZY SPORZĄDZANIU POSIŁKÓW, OBSŁUGA URZĄDZEŃ ELEKTRYCZNYCH W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I WSCHODNIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO MIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OPŁOTKI
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków, sprzedaż fastfood
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- dolma, sarma, kofte, manty; przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Pruszków (mazowieckie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-03 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2016-01-14 - Babica (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie kebaba
Ahmed Gheith Kebab Bakar - 2017-11-02 - Brzeg (opolskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Wejherowo (pomorskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
STANOWISKO: USŁUGA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI DAŃ, SPORZĄDZANIE POTRAW UTRZYMYWANIE PORZĄDKÓW NA STANOWISKU PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE Z ZAKRESU KUCHNI EUROPEJSKIEJ I POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, DOŚWIADCZENIE W GASTRONOMII, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W CELU USTALANIA MENU NA PODSTAWIE PORTALI ZAGRANICZNYCH KUCHARSKICH, GODZINY PRACY 10.00-18.00, WYNAGRODZENIE 18 ZŁ/H BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-07-19 - Ksawerów (łódzkie)
praca w barze, przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Łosice (mazowieckie)
pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego do kuchni na podstawie asynganty, przygotowywanie posiłków oraz wydawanie, sprawowanie stałego nadzoru nad sprzętem kuchennym, stołowym i gastronomicznym, przestrzeganie zasad BHP, dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP/GHP), a także zasad analizy zagrożeń i krytycznego punktu kontrli (HACCP)
12 Wojskowy Oddzial Gospodarczy WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ - 2018-08-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań mżcznych, mięsnych z kuchni ukraińskiej, obróbka termiczna uprzednio przygotowanych dań, po skończonej pracy czyszczenie sprzętu kuchennego, mycie podłóg, stołów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja "Pod Winogronami" Kożuchowski Piotr - 2016-01-05 - Wołczyn (opolskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2017-06-19 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc przy czynnościach, przygotowań śniadań i podwieczorków, opieka na spacerach
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Żary (lubuskie)
Pryzgotowzwanie potraw, nadyr nad jakością żywności, przestrzeganie higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Chocień (zachodniopomorskie)
obsługa narzędzi, praca fizyczna
GTW PROJEKT TOMASZ WOJTACHA - 2016-05-12 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Kucharz
HEYRO Edyta Królikowska - 2016-04-11 - Wałcz (zachodniopomorskie)
PRACA W RESTAURACJI OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE: 7:00- 15:00, 9:00 - 17:00, 10:00 - 18:00. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KARTY DAŃ LOKALU, WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, WPROWADZANIE NOWYCH DAŃ DO KARTY ORAZ UTRZYMANIE PORZĄDKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH.
FIRMA BARTEK - 2016-12-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań regionalnych kuchni wschodniej.
ŁUKASZ POŁOCZANIN - Bar " Fala" - 2016-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni w Domu Pomocy Społecznej, przygotowywanie posiłków
KUJAWSKO-POMORSKA FUNDACJA POMOCY OSOBOM STARSZYM I NIEPEŁNOSPRAWNYM - 2017-02-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pieczywa, dbałość o czystość i porządek
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Wólka Panieńska (lubelskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-05-10 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w zawodzie, praca zmianowa w godzinach 6.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Rząska (małopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-05-09 - Tczew (pomorskie)