KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
Data publikacji: 2017-06-19
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie posiłków, zestawów obiadowych, pizzy. Stanowisko do przyuczenia.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziany staż pracy na podobnym stanowisku. Istnieje możliwość przyuczenia.
Nazwa pracodawcy: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2017
Oferta pracy ważna do: 19.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kontrola jakościpakowanieetykietowaniepraca z dokumentacją produkcyjną
FLEXHR DORADZTWO PERSONALNE AGENCJA ZATRUDNIENIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka mięs, ryb, skorupiaków, przygotowywanie surowców
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-06-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie konstrukcji cieślarskiej do montowania, wykonywania palet drewnianych
Centrala Palet Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Feliksów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Firma Doradcza "PRC Comunications" Sebastian Chachołek - 2016-10-19 - Czeladź (śląskie)
Przygotowanie potrawObsługa klientów
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MARCIN NAPORA - 2017-08-11 - Garwolin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Puławy (lubelskie)
pomoc przy obieraniu warzyw, owoców, ziemniaków, układaniu potraw na tacach i talerzach, pomoc przy sporządzaniu dań, utrzymanie porzadku na swoim stanowisku pracy, zapoznanie się z rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej oraz obsługa klienta, utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowychobowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Długa Wieś (wielkopolskie)
przygotowywania posiłków, dbania o czystość miejsca pracy, dbania o stan zapasów w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Jawor (dolnośląskie)
Sporządzanie dań z menu restauracji pakistańskiej, przygotowywanie półproduktów. Współpraca z innymi kucharzami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Serock (mazowieckie)
praca w restauracji
POPCZYK PIOTR Restauracja "Staropolska" - 2017-04-24 - Wojkowice Kościelne (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy. Przestrzeganie przepisów BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarnów (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza
Protectors GmbH - 2017-05-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-01-11 - Gdańsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw
Zespół Żłobków m. st. Warszawy - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Praca jako samodzielny kucharz kuchni polskiej.
"JANAR" S.C., PIOTR JANUSIK, IZABELA JANUSIK, STEFAN JANUSIK - 2016-09-06 - Oświęcim (małopolskie)
Wykonywanie zleceń zgodnie z zamówieniem. Praca na terenie kraju.
KAJA TRANSPORT Łukasz Wydra - 2018-06-27 - Szkarada (mazowieckie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków, obsługa gości
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łowicz (łódzkie)
Kucharz
Hanna Waśniowska "Bar Słoneczko" - 2017-06-07 - Bielawy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, deserów, obsługa klientów, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, utrzymywanie czystości.
HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI MAŁA I DUŻA GASTRONOMIA HALINA JAREMKO - 2017-05-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smołdzino (pomorskie)
Gotowanie posiłków obiadowych
"BELLA" Małgorzata Korczala - 2018-10-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
- prowadzenie samochodów cięzarowych,- miejsce wykonywania pracy Polska i Europa
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)