KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Kędzierzyn-Koźle oferta pracy HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI MAŁA I DUŻA GASTRONOMIA HALINA JAREMKO
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, utrzymywanie czystości.
Data publikacji: 2017-05-05
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI MAŁA I DUŻA GASTRONOMIA HALINA JAREMKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SŁAWIĘCICKA 79, 47-230 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna, utrzymywanie czystości.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie mile widziane, chęć do pracy.Praca pn-pt w godz. 8-16 lub 9-17
Nazwa pracodawcy:
HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI MAŁA I DUŻA GASTRONOMIA HALINA JAREMKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
BATOREGO 50, 47-230 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: BATOREGO
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2017
Oferta pracy ważna do: 15.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
WG. PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Stromiec (mazowieckie)
Przygotowywanie kebabów, dań i przekąsek orientalnych według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, dekorowanie dań, tworzenie nowości w karcie menu i list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Paczków (opolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
reprezentowanie oferty firmy, realizacja indywidualnych planów, nawiązywanie i utrzymanie relacji z klientami międzynarodowymi, budowanie pozytywnego wizerunku firmy.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z określonymi recepturami. Umiejętność organizacji pracy w każdym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy. Innowacyjne podejście do realizacji powierzonych obowiązków; wprowadzanie usprawnień i nowych koncepcji przyczyniających się do poprawy standardów pracy kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
Utrzymywanie porzadku w kuchni,zmywanie naczyń,czyszczenie sprzętu. Przygotowywanie warzyw, owoców, obieranie i krojenie. Gotowanie posiłków.
Pałac na Wodzie Sp. z o.o Jelenia Góra - 2018-11-29 - Staniszów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, udział w współtworzeniu menu, wydawanie przygotowanych potraw personelowi obsługującemu gości, nadzór nad jakościa i świeżościa żywności, dbanie o czystość i estetyke w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii włoskiej, układanie menu (włoska kuchnia), food cost (liczenie), dyspozycyjność w weekendy
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań zimnych i ciepłych kuchni meksykańskiej i amerykańskiej. Znajomość receptur.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Łódź (łódzkie)
obsługa gościa hotelowego, przyjmowanie i potwierdzanie rezerwacji, meldowanie i wymeldowywanie gości, rozliczanie usług hotelowych, przygotowywanie faktur
HOTEL ADRIA BARBARA PARUZEL-BŁOTKO, IRENA PARUZEL, ALEKSANDER PARUZEL SPÓŁKA CYWILNA - 2018-11-06 - Bieruń (śląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Perzyce (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw, dań, przekąsek, deserów. Kierowanie zespołem ludzi, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 12-20, 14-22.E-mail: rafal.ruchlewicz (at) onet.pl
Z&C Travel Rafał Ruchlewicz - 2016-12-14 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)
prowadzenie samochodu osobowego UBER , wynagrodzenie 50 % od przejazdu
LANAUTO - 2018-06-22 - Baniocha (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni. Kontakt z klientami.
"SZUBA" S.C. P.SZUBA & D.SZUBA - 2017-03-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU
kontakt przez OHP - 2018-08-31 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw według zamówień, dbanie o porządek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie potraw barowych oraz dania z grila.
MEGA- DOM S.C.J.Piechota, P.Piechota - 2017-05-29 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według ustalonej receptury kuchni wietnamskiej i chińskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany wg grafiku: 9:00-17:00; 12:00-20:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-04-29 - Ciechanów (mazowieckie)