KUCHARZ Trzcińsko-Zdrój oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Data publikacji: 2016-03-02
Lokalizacja: Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Trzcińsko-Zdrój, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzcińsko-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryfiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 10.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Adres pracodawcy:
Łużycka 55, 74-100 Gryfino, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryfiński
Gmina pracodawcy: Gryfino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfino
Ulica pracodawcy: Łużycka
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryfinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 02.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.03.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
obsługa recepcji
ENERGO-PARK 3 SP. Z O.O. - 2016-07-21 - Poznań (wielkopolskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-
Zakłady Mięsne Kościerzyna Spółka z o.o. - 2019-05-30 - Kościerzyna (pomorskie)
Koszenie trawy.
Zakład Usługowy Konserwacja Terenów Zielonych Jacek Wieczorek - 2016-06-20 - Zabrze (śląskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowanie posiłków
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej.
King Food sp. z o.o. - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz - catering dietetyczny. Praca od niedzieli do czwartku w godzinach 07.00-15.00, święta są wolne. Proponowane wynagrodzenie 3000 zł w okresie próbnym.
DIP Daria Ciesielska Przemysław Gajewski s c - 2017-07-14 - Bolesławice (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw, kierowanie pracą na kuchni, przygotowywanie zamówień
Paweł Krawczyński Stanica wodna KIETLICE nad Mamrami - 2018-06-29 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Sąpolno (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie pracy na stanowisku kucharz
EAST FOOD POLSKA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw w punkcie gastronomicznym w tym:fast food, kurczaki z rożna, gyros, hot-dog,sałatki,zapiekanki itp.potrawy z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych w tym rożna gazowego, opiekaczy do gyrosa, opiekaczy do bułek, frytownicy.Porządkowanie pomieszczeń po zakończeniu pracy, sporządzanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Nowa Sól (lubuskie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czeladź (śląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Przedszkole STOKROTKA Smaź Aneta - 2018-02-12 - Racibórz (śląskie)
Do uzgodnienia
VESUVIO ROMAN GURGACZ - 2019-03-11 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posiłków - Nowy Dwór Gdański
P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska - 2015-12-03 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2500 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Porcjowanie oraz estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, posługiwanie się narzędziami, maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja urządzeń. Praca na dwie zmiany wg grafiku. 12-22.
" Ola Styl" Aleksandra Trella - 2019-03-06 - Choczewo (pomorskie)
Kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Chorzów (śląskie)
ZBROJARZMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: DĘBICA I OKOLICE
"IGLOOBUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-29 - Dębica (podkarpackie)
WYTŁACZANIE KSZTAŁTEK W TWORZYWIE
NEW PATTERN SP. Z O.O. S.K.A. - 2018-08-14 - Wysoka Głogowska (podkarpackie)
Poznanie menu restauracji , przygotowanie potraw z karty menu, przygotowanie nowych dań.I zmiana 8:00-16:00Oferta stażu dla osób powyżej 30 r.ż. - bez kandydata
kontakt przez PUP - 2019-03-18 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie potraw kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Łódź (łódzkie)
gotowanie potraw w restauracji
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)
Opis stanowiska:• wykonywanie podstawowych czynności konserwujących, uzupełnianie płynów chłodzących, czyszczenie,• zabezpieczanie jakości przyrządów i narzędzi BHP i ppoż.,• użytkowanie obrabiarek z zachowanie zasad BHP i ppoż.Okres próbny 3 m-ce, docelowo z przedłużeniem. Godz. pracy 6-14, 14-22, 22-6.Wynagrodzenie od 2800 zł brutto do 3600 zł brutto.
JS FABRYKA PRZEKŁADNI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-14 - Bierkowo (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
gotowanie, przyrządzanie dań, praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Krystyna Drężek - 2017-06-20 - Karwica (warmińsko-mazurskie)
zgoenie ze stanowiskiem, możliowość zatrudnienia na stałe
BAR BISTRO "KORAL" ELŻBIETA BAJ - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)