KUCHARZ Nowy Dwór Gdański oferta pracy P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków - Nowy Dwór Gdański
Data publikacji: 2015-12-03
Lokalizacja: Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Pracodawca: P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Morska 3, 82-100 Nowy Dwór Gdański, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków - Nowy Dwór Gdański
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: P.H.U.G. Maja - Edyta Byczyńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Adres pracodawcy:
Gdańska 40, 82-103 Stegna, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: 695-624-602
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Stegna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stegna
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.12.2015
Data dodania oferty pracy: 20.10.2015
Oferta pracy ważna do: 31.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-19 - Gnojewo (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ NA STAŁÓWCE
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-03-01 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
F.H.U SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY Andrzej Dulowski / Sklep ABC - 2016-10-25 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie dań z karty według życzenia klienta
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-05-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-10-29 - Rokocin (pomorskie)
Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy i spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu: I zm. od 9-17, II zm. od 13-211.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów.2. Przygotowywanie produktów do sprzedaży.3.Posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.4.Dokonywanie obróbki termicznej surowców, półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw.5.Zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii.6. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwyższej jakości produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (śląskie)
zgodny
MAX-VISION P.P.U.H. Robert Stempniak - 2017-03-10 - Biały Bór (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Giżyński; F.H.U. Marcin Giżyński - 2018-01-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-01-12 - Krzyżowa (dolnośląskie)
Praca w gastronomii, przygotowywanie posiłków
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2017-09-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-09 - Borkowo (pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 15.11.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-10-11 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, szybka i zorganizowana praca na kuchni, utrzymanie porządku w miejscu pracy, umiejętność pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-17 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej: adana kebab, dolma, sarma, manty, kofte; przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji
RIVERTON INVESTMENTS Sp. z o.o. - 2017-05-02 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
Kucharz w restauracji serwującej polską kuchnię.
Restauracja "Basztowa", Janusz Sikorski - 2017-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Prace typowe dla kucharza: Przygotowanie potrawPrzygotowanie karty dańZakupyOdpowiednie przygotowanie dańWłaściwe przechowywanie produktówSzkolenie młodszych kucharzy i uczniówPrace dla pomocy kuchennej:Pomoc w organizacji pracy w kuchni, wsparcie kucharzy.
Landhotel Maarblick Frank Weiler - 2018-03-01 - Niemcy (Niemcy)
wg zakresu
Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO" - 2018-07-13 - Barwice (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; 2 lata doświadczenia zawodowego; znajomość elementów hydrauliki siłowej i pneumatyki przemysłowej; umiejętność czytania schematów hydraulicznych i pneumatycznych; dyspozycyjność, gotowość do podjęcia pracy na zmiany; uprawnienia energetyczne; jedna lub trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice
FERROSTAL ŁABĘDY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-15 - Gliwice (śląskie)
SPRZĄTANIE KLATEK SCHODOWYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY LUB TELEFONICZNY; MIEJSCE PRACY: ŚRÓDMIEŚCI
KILER ROMAN KLICHOWSKI USŁUGI BUDOWLANO PORZĄDKOWE - 2017-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)