KUCHARZ/SUSHI MASTER Borkowo oferta pracy HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ/SUSHI MASTER
Wynagrodzenie: 2 100 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
Data publikacji: 2018-11-09
Lokalizacja: Borkowo (pomorskie)
Pracodawca: HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Współczesna 1 Lok. M, 80-180 Borkowo, powiat: gdański, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SUSHI MASTER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borkowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gdański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszcz Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w pracy, mile widziane uprawnienia do szklenia uczniów w zawodzie kucharza. Miejsce pracy: ul. Współczesna 1M, Borkowo. Praca pn-pt w godz. 11.00-22.00. Kontakt telefoniczny: 530 101 537.Możliwośc pracy na 1/2 etatu.
Nazwa pracodawcy: HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
3 Maja 9, 80-802 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 9
Nazwisko osoby zgłaszającej: Borkowo Hito
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.11.2018
Oferta pracy ważna do: 10.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, dań kuchni lokalnej ukraińskiej, dbanie o dokładny dobór składników, ustalanie karty menu,
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Opole (opolskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymaganie wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-16-61, 32-259-17-24, 32-259-17-24) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-02-14 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zastosowaniem odpowiednich narzędzi i urządzeń.
Andrzej Mirosław - 2016-06-07 - Lublin (lubelskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie i wydawanie posiłków kuchni gorącej.
CEPRY KUCZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-12 - Nieporęt (mazowieckie)
Przygotowanie dań białoruskich (bliny, zaguby, cziburyki itp.). Przygotowanie dań śródziemnomorskich (szaszłyki, sałatki z owoców morza, doner kebab).
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łomża (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
-sporządzanie kalkulacji potraw,-przygotowywanie surowców do potraw,-sporządzanie potraw, serwowanie potraw,-utrzymywanie w czystości stanowisk pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze - kuchnia ukraińska, przyrządzanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Restauracja w centrum miasta, serwująca nowoczesną kuchnię europejską poszukuje kucharzy. Jęsli chcesz się uczyć, pracować w młodym zespole, masz energię do działania, to praca dla Ciebie. Na początek umowa zlecenie, praca wg grafiku.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta, magazynu w hurtowni tkanin obiciowych, załadunek, rozładunek, praca w godz. 9-17
SIM OKRZOS Sławomira Okrzos - 2016-08-08 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka wypoczynkowego
Teresa Fałkowska Ośrodek Wypoczynkowy SAWA - 2018-04-05 - Junoszyno (pomorskie)
Wykształcenie min. średnie; co najmniej 2 lata doświadczenia w sprzedaży; prawo jazdy kat. B; znajomość pakietu MS Office; gotowość do wyjazdów służbowych na terenie kraju; tworzenie ofert handlowych; wysokie umiejętności słuchania i komunikacji; Zakres obowiązków: realizowanie planów sprzedażowych, samodzielna praca na powierzonym terenie, fachowe doradztwo produktowe, aktywne pozyskiwanie oraz obsługa klientów; jedna zmiana
PRO-TECH Firma Techniczno Handlowa Dariusz Marchlewski - 2016-09-29 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.Realizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni.Dbanie o czystość i higienę pracy.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy: 200 h/ na miesiąc
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, godziny pracy 11.00-22.00, dwa dni praca, dwa dni wolne; I umowa zlecenie na 3 miesiące, kolejna to umowa o pracę;
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2017-03-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 15-22; wynagrodzenie 2500-3000zł brutto zależnie od doświadczenia
Rejs Art&Wellness - 2016-06-10 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowanie dań i potraw kuchni ukraińskiej , utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
JARAL SP. Z O.O. Janusz Chmiel - 2018-04-04 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań
Kawiarnia "PARKOWA" Dariusz Moczulski - 2018-06-29 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków przygotowywanie oraz wydawanie imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-07-05 - Wyrzysk (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej juchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należnytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Tworzenie menu restauracjiOrganizacja zaopatrzenia restauracjiNadzór nad jakością serwowanych dań.Praca na czas określony : 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. Piotra Skargi , Piłsudskiego Sala G
CALAYO SP. Z O.O. - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)