KUCHARZ KUCHNI TATARSKIEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TATARSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TATARSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.01.2017
Data zako艅czenia pracy: 08.01.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
opinia: wymagania: wykszta艂cenie: 艣rednie/zawodowe; min. 2 lata do艣wiadczenia na podobnym stanowisku; dobra znajomo艣膰 j. rosyjskiego i j. angielskiegoZakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni tatarskiej wed艂ug ustalonych receptur dostosowanych do okazji i indywidualnych wymaga艅 klient贸w. podawanie potraw,deser贸w aby prezentowa艂y si臋 smacznie i atrakcyjnie.odpowiada za udekorowanie sto艂u,odpowiedzialny za wyb贸r sk艂adnik贸w spo偶ywczych najwy偶szej jako艣ci oraz odpowiednie przechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zepsuciem. przestrzeganie zasad BHP i wymog贸w sanitarnych, zgodnie z europejskim systemem HACCP.Powinien umie膰 odpowiednio 艂膮czy膰 sk艂adniki oraz zna膰 ich warto艣膰 od偶ywcz膮 i energetyczn膮, aby w odpowiedni spos贸b skomponowa膰 dietetyczny posi艂ek.uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.Znajomo艣膰 j臋zyk贸w jest zwi膮zana z du偶膮 ilo艣ci膮 klient贸w obcoj臋zycznych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie prac zwi膮zanych z obs艂ug膮 maszyn do obr贸bki szk艂a
Wutkowski Sp. z o.o. sp.k. - 2017-05-15 - 艢liwice (kujawsko-pomorskie)
Kucharz-przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad BHP
HOTEL "ABIS" PHU S.C. JADWIGA LEWENTAL RENATA PIECHOWICZ PIOTR WDOWIAK - 2017-09-19 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw dost臋pnych w menu firmy
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ZAMKOWA" Sebastian Ka藕mierczak - 2016-01-07 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowanie potraw indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Brzesko (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢C PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENT脫W Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie wst臋pne da艅, obs艂uga urzadze艅 gastronomicznych (piec, frytura, szatkownica), wykonywanie zam贸wie艅 towar贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
praca w restauracji na stanowisku kucharz, przygotowanie i podawanie posi艂k贸w ciep艂ych i zimnych - kuchani ukrai艅ska i gruzi艅skapraca na umow臋 zlecenie 150 godzin w miesi膮cu, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okoliczno艣ciowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Ro偶ental - 2017-02-17 - Ro偶ental (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, wykonywanie polece艅 szefa kuchni
O艣rodek Wypoczynkowy "WIELKI B艁臉KIT" Urba艅scy s.c. - 艁uk臋cin - 2017-03-14 - 艁uk臋cin (zachodniopomorskie)
Produkcja wyrob贸w m膮cznych: pielmieni, ga艂uszki.miejsce wykoywania pracy: 艁贸d藕, ul. Ogordowa 19A - Rajskie Jad艂o
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2017-12-20 - Suchoraba (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw
BAZA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-31 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe budowlane; roczne do艣wiadczenie zawodowe; zakres obowi膮zk贸w: praca przy obr贸bkach blacharskich, pokryciach dachowych, prana na wysoko艣ci powy偶ej 3m; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"Wolimpex" P.B.P.U.H - 2018-02-07 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW G艁脫WNIE KUCHNI POLSKIEJ , DBANIE O JAKO艢膯 I ESTETYK臉 PODAWANYCH POSI艁K脫W.UTRZYMANIE PORZ膭DKU I CZYSTO艢膯 W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH , KREATYWNO艢膯 W KUCHNI.
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2017-10-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
praca w D臋bin贸wka Dom Go艣cinny
GOSPOD AGROTURYSTYCZNE D臉BIN脫WKA - 2017-11-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
-
MONO S.C. - 2018-03-21 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o 艂ad w kuchni, uk艂adanie jad艂ospisu. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie.
Centrum Seniora BARBARA, Pracownia Bada艅 Psychologicznych Katarzyna Mitkiewicz - 2017-03-28 - Szemud (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharz.Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2017-03-07 - Racib贸rz (艣l膮skie)
WYKONYWNAIE DROBNYCH NAPRAW, UTRZYMANIE PORZ膭DKU I CZYSTO艢CI, DROBNE ROBOTY MALARSKIE, WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢膯 SPRZ膭TANIA, DROBNE RPRACE NAPRAWCZE, MALARSKIE, TYNKARSKIE
FIRMA WIELOBRAN呕OWA WARTEK MARCIN KRAWCZYK - 2016-04-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
sporzadzanie potraw,pobieranie surowc贸w do produkcji kulinarnej, obr贸bka wstepna surowc贸w, konserwacja urzadze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - G艂owno (艂贸dzkie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie da艅 kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii lub Bu艂garii lub we W艂oszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umow臋 zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzale偶nione od wielko艣ci hotelu do obs艂ugi. Zakwaterowanie,wy偶ywienie i dojazd zapewniony przez pracodawc臋.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2015-12-11 - W艂ochy (W艂ochy)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i polskiej
US艁UGI OPIEKU艃CZE WOJCIECH MATAN - 2017-07-24 - Stara Wie艣 (mazowieckie)
produkcja konstrukcji targowych z element贸w drewnianych
EXPOZEN Julia Wawrzyniak-Jujeczka - 2016-04-01 - Mosina (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej wed艂ug orginalnych receptur
Firma Wielobran偶owa "GANGES" Sp贸艂ka Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras-Faruque - 2017-09-15 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W - 2018-03-06 - Ko艣cian (wielkopolskie)