KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Sosnowiec oferta pracy Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras-Faruque
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według orginalnych receptur
Data publikacji: 2017-09-15
Lokalizacja: Sosnowiec (śląskie)
Pracodawca: Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras-Faruque
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Partyzantów 5, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według orginalnych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Sosnowiec
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sosnowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
ukończony kurs gastronomii w Indiach lub w Bangladeszu, 3 lata doświadczenia w restauracjach w Indiach lub w Bangladeszu, znajomość oryginalnej kuchni orientalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Firma Wielobranżowa "GANGES" Spółka Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras-Faruque
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Adres pracodawcy:
Partyzantów 3/5/7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: I kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Adres strony pracodawcy: www.bombaj-tandori.pl
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 3/5/7
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.09.2017
Data dodania oferty pracy: 15.09.2017
Oferta pracy ważna do: 22.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie surowców do produkcji, produkowanie, porcjowanie, wykańczanie i dekoracja dań, ustalanie karty dań, nadzór na djakością zamawianej żywności, rozdzielanie pracy pomocnikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świezości używanych składników spożywczych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-06-08 - Strzyżów (podkarpackie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, pod okiem szefa kuchni.
Agencja Zdrowia, Sportu i Turystyki "AMICUM" Nina Kinga Kozioł - 2017-06-01 - Poczesna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala.
SANUS Szpital Specjalistyczny Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Nowosielce (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie goracych i zimnych posiłków
Auto Vito Witold Żytkowicz - 2016-02-18 - Kluszkowce (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka - 2016-12-20 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie, krojenie, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Gałkowo (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż produktów, bedących w ofercie Spółki; wynagrodzenie zasadnicze +premia +prowizja
Capital Investment Systemy Opomiarowania Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie deserow i napojów gorących, wypiek i przygotowywanie pizzy, dbanie o czystosc na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Nowe (kujawsko-pomorskie)
Monitorowanie zadłużeń i zobowiązań klientów. Nadzorowanie spłat zobowiązań Bezpośredni kontakt z klientem hiszpańskojęzycznym oraz portugalskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywani i wydawanie posiłkóww żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy Bolesławiec.
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów - 2018-08-29 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-05-16 - Janów (lubelskie)
przygotowywanie dań i garmażu
PIEKARNIA MECHANICZNA HALINA BARANIAK - 2017-06-29 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-31 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2017-02-01 - Gorzyce (śląskie)
PLANOWANIE I REalizacja zadań wynikających z promowania sklepu ze zdrową żywnością
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Latchorzew (mazowieckie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-04 - Tczew (pomorskie)
produkcja ogrodzeń betonowych, załadunki
PPHU MM Kita Małgorzata Jagodnik - 2018-09-07 - Jagodnik (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni niemieckiej, zakupy, składowanie żywności, prowadzenie kuchni zgodnie z przepisami .
Hotel "Stern" - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
maszynowe mycie hali produkcyjnej
GRUPA S.O.S. SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-14 - Prandocin-Iły (małopolskie)
jw.
Vakancja Tetiana Kostyra - 2017-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie potraw dań, deserów, dbanie o wybór skladników nalepszej jakości
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Siemiatycze (podlaskie)