KUCHARZ Janów oferta pracy P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Janów (lubelskie)
Pracodawca: P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto (do uzgodnienia)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Janów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chełmski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełm
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka zdrowia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kucharskie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_3: średnie ogólnokształcące, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_4: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
-miejsce wykonywania pracy: Zajazd "TRZY DĘBY", 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1,-zmianowość: dwie zmiany,-wynagrodzenie: od 2.000,00 zł brutto do 3.000,00 zł brutto ( do uzgodnienia),-kontakt osobisty+CV: 22-151 Staw, Janów, ul. Lubelska 1, w godz. 08.00-09.00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Adres pracodawcy:
Lubelska 1, 22-151 Janów, powiat: chełmski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 08.00-09.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: chełmski
Gmina pracodawcy: Chełm
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Janów
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterewonia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 16.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mroków (mazowieckie)
do uzgodnienia
DROGBUD Tomasz i Agata Brok Sp.j. - 2017-01-04 - Radom (mazowieckie)
przyrządzanie pizzy
PIZZERIA "ZIELONA" S.C. WOJCIECH CHORZĘPA, KRYSTYNA JAWOR W ŁAŃCUCIE - 2016-05-11 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej w stołówce pracowniczej w celu działalności cateringowej prowadzonej przez pracodawcę.Praca od pon. do pt.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielny kucharz
MULTISERVICE Sp. z o.o. - 2017-09-07 - Płock (mazowieckie)
gotowanie, smażenie, przygotowywaie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-29 - Łysomice (kujawsko-pomorskie)
opieka nad osobami starszymi
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Zawady Dworskie (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zapewnianie prawidłowego działania stołówki, pomoc przy układaniu jadłospisów, przestrzeganie stawki żywieniowej, nadzorowanie pracy pomocy kuchennej
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-01-31 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w kuchni-kuchnia polska. UMowa o prace na czas nieokreslony. Praca: 12/24, od poniedziallku do niedzieli, w przedziale godzinowym: 10:00-3:00. Proponowany okers zatrudnienial 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem, pobieranie surowców i produktów z magazynu, wykorzystywanie do pracy narzędzi, maszyn i urządzeń, prowadzenie rejestrów i pomiarów wymaganych przez HACCP
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Ustrzesz (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Legionowo (mazowieckie)
oferta stazu:
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW: OBIADY,KLACJE, OBIADOKOLACJE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY
PUCYFIK Morze Wypoczynku - 2016-09-22 - Błądzikowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej z karty dań. Praca w godz.Mogą być kierowane osoby wcześniej pracujące jako pomoce kuchenne, które sobie poradzą na stanowisku kucharza. Praca w godz. 10.00-18.00
Firma Handlowo-Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2017-01-13 - Siedlce (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH ORAZGOŚCI RESTAURACJI. PRACA W GODZINACH 11-21
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, sporządzanie jadłospisów całodziennych, sporządzanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, przyrządzanie deserów, napoi, utrzymywanie czystości w miejscach sporządzania potraw i przechowywania produktów zywnościowych. Dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
Sporządzanie potraw według receptur.Kontrola jakości wydawanych posiłków.
KLINIKA S.C. PAULINA I SZYMON CETNARSCY - 2017-11-02 - Brzeszcze (małopolskie)
wykonywanie robót budowlanych kamieniarskich
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kraśnik (lubelskie)
Przygotowanie posiłków, ustalenie karty i potrawy autorskie;Dyspozycyjnośc w godzinach 12-22;Miejsce pracy: Gniechowice;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Gniechowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej domowej
BAKOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolnośląskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-03-20 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. kulfi, samosy, solma, sarma itp. Przygotowywanie sosów.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW- OBIADY DOMOWE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE, UKOŃCZENIE SZKOŁY GASTRONOMICZNEJ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ I PRODUKTÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHGODZINY PRACY: 10:00-18:0040 GODZIN TYGODNIOWOSTAWKA 13,70 ZŁ ZA GODZINĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków z przewagą dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionków (śląskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-05-09 - Łeba (pomorskie)