KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywani i wydawanie posiłkóww żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy Bolesławiec.
Data publikacji: 2018-08-29
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Wojska Polskiego 54, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywani i wydawanie posiłkóww żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy Bolesławiec.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Badania sanitarno-epidemiologiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wyształcenie zawodowe, staż pracy 1 rok, ważne badania sanitarno-epidemiologiczne, doświadczenie w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach od 09:00 do 13:00 numer telefonu 26 168 6288, 26 168 6206.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 9-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Saperska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców, porcjowanie dań, wydawanie.
CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK - 2016-08-17 - Wólka Nadbużna (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem indyjskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2015-12-01 - Oborniki (wielkopolskie)
Obsługa lasera przy produkcji grzejników łazienkowych
"Termix" s.j. - 2017-10-18 - Świniarsko (małopolskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2017-03-02 - Kraków (małopolskie)
j.w
Wyższa Szkoła Rehabilitacji - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Opiekuńcze dla Seniorów- Irena Burszewska - 2016-04-14 - Reszki (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie produktów półgotowych, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa klienta, znajomość języka rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Miedzichowo (wielkopolskie)
według stanowiska
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-04-12 - Modlnica (małopolskie)
Udział w przyjęciach dostawy towaru, w sporządzaniu dokumentacji magazynowej i kasowej, ekspozycja towarów, pomoc w obsłudze klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw i dań kuchni indyjskiej. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
realizacja celów sprzedażowych, obsługa klientów ora przygotowanie ofert handlowych, pozyskiwanie nowych klientów, obszarów sprzedaży, udział w międzynarodowych targach i wystawach
Fabryka Domów Mobilnych i Szkieletowych Lark Leisure Homes Sp. z o.o. - 2017-11-13 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-03-02 - Czarna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MAŁGORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery). Rozbiór półtusz wołowych.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie, preferowane w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane doświadczenie w rozbiorze mięsa wołowego. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Katowice (śląskie)
Obsługa kasy, zamawianie towaru,sprawdzanie cen i dat przydatności, wykładanie towaru, obsługa klienta
HONARA SPÓŁKA Z O.O - 2017-09-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Użytkowanie, obsługa i konserwacja maszyn, urządzeń i narzędzi kaletniczych, wykonywanie projektów i szablonów różnych wyrobów galanteryjnych, krojenie materiałów na elementy wyrobów galanteryjnych, przygotowywanie elementów wyrobu kaletniczego do montażu, montowanie elementów wyrobów kaletniczych, zdobienie i wykończanie wyrobów kaletniczych.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Częstochowa (śląskie)
- przygotowywanie surówek, dań zimnych i ciepłych,- gotowanie zup,- pieczenie, smażenie, gotowanie i duszenie mięs,- zapoznanie się i stosowanie się do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Łódź (łódzkie)
Mała gastronomia
KÓŁKO Firma Handlowo-Usługowo-Produkcyjna A. Czopor Izdebki - 2017-09-26 - Izdebki (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw. Praca na trzy zmiany: 8-16, 16-24, 18-2, Mały Rynek 7.
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2016-07-28 - Kraków (małopolskie)
j.w
R1 Hanna Stańczyk - 2017-11-06 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Ustka (pomorskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
F.H.U SKLEP OGÓLNOSPOŻYWCZY Andrzej Dulowski / Sklep ABC - 2016-10-25 - Jaworzno (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni staropolskiejPraca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 3500zł do 4000zł
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2016-11-21 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - osobisty: p. Bożena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedziałku do piątku, Wrocław, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)